Ohlsson med fete sjanser


Ulf Ohlsson er dagens nøkkelkusk i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er dagens nøkkelkusk i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Solid info på en helt uspilt hest! Nytt sjokk hadde all utur i verden sist! Nytt lunsjsnadder er pågang fra Sverige! Du går vel ikke glipp av dette!?

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke:
Nye utfordringer på Bjerke
V65 Klosterskogen:
Solberg knaller til med en lekker banker
Oddstips 1: Sampdoria blir ikke tatt seriøst
Oddstips 2:
Eder er ustoppelig hjemme
Oddstips 3:
Alltid målfest på Luigi Ferraris

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Romme klemmer til med en herlig lunsj denne torsdagen! Team Tjomsland seler ut vinnere som aldri før, og har fått en god start på sitt eventyr i Sverige! I dag har dem med favorittene i V4-innledningen, og både 3 Super Gullet samt 11 Valle Jerven kan vinne. Her er dagens objekter:

V4-1 : 11 Valle Jerven (30%) – Er feltes beste hest, og det er for oss en soleklar favoritt i innledningen. Har fått to løp i regi Øystein Tjomsland nå, og den var kraftig forbedret på barfotbalanse nå sist. Ble da brukt en del innledningsvis før den kom seg til tet, og når den kom seg til tet, ja, da fikk den trykk på seg. Tente veldig bra på draskylappene når de ble nappet ned den siste biten, og det ble fakta enkelt. Har matchet betydelig bedre hester enn dette i Norge, og vi er altså veldig inne på at den runder til seier. Ulf Ohlsson opp er dessuten meget spennende! MÅ BARE SPILLES!

V4-2 : 1 Global Newsletter (39%) – Har et veldig riktig løp foran seg denne torsdagen, og det kan fort dreie seg om tet og slutt. Kom ut etter en liten pause sist, og den ble meldt direkte i V75. Fullfører der klart bra, og vi har 11,3 s 700m på klokken. Nå er den kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, sporet er helt perfekt, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Kiss Pride (3%) – Her prøver vi oss med et ordentlig langskudd. Kiss Pride er nemlig klart bedre enn raden, og den gikk også positivt sist. Havnet da opp i dårlige rygger, og den ble dessuten grovt hindret på siste bortre. Fullfører bra etter dette uhellet, og tiden som den gikk er meget god. Vinner av løpet var brenngode Ajlexes Cubano, og slike hester finnes ikke i dette feltet. Står denne torsdagen ypperlig til, og får den bare litt flyt på veien så da duger den. KAN SKRELLE!

V4-4 : 5 Lillsves Davrik (5%) – Ekstremt spennende finale hvor vi byr på en godbit! Draget vårt er nemlig bedre enn raden, og den så meget bra ut i kulissene nå sist etter å ha blitt grovt hindret underveis. Går 12,6 s 500m, og da var det krefter igjen på tanken. Nå har den fått dette løpet i kroppen etter en liten pause, og den er fort kneppet opp til denne starten. Er kjapp i vei, og fra et bra spor så har nok den kontakt med streken kjapt. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.2 000,-.