*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ohlsson reiser ikke forgjeves

Søndag var Ulf Ohlsson på Bjerke blant annet for å kuske Smedsbo Faksen. Tirsdag er Sveriges mestseirende kusk i 2015 på Visby. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Ulf Ohlsson dukker opp på Visby tirsdag og har flere fine vinnersjanser i en flott V4-omgang.

15.09.15 09:10

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
V5A Klosterskogen: Lunsjomgang med potensial
Oddstips 1 tirsdag: City mener alvor i år
Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

En svært innholdsrik tirsdag står for tur med fire travkjøringer å spille til. Vi starter på Gotland og Visby travbane som byr på V4, før Klosterskogen overtar med lunsj-V5. Til kvelden er det duket for V65 fra Forus travbane og fra Sverige er det V64-omgang på Eskilstuna.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her skal det handle om V4-trav fra Visby, der jeg ikke var i nærheten av å finne en gangbar banker og således spiller bankerfritt. Min svært gode kontakt Henrik Hoffmann har hentet inn rutinerte Ulf Ohlsson til å kuske noen av sine stallhester i tre av fire V4-løp. Det er sjelden et minus.

Siste nytt fra Hoffmann
Hoffmann selv varsler kraftig for 4 Niccolo Oak i V4-1. Hesten har fått snille løpsopplegg på slutten, men tirsdag skal det laddes fra spor fire bak bilen. Sprint er også et klart pluss for hesten og han kan utfordre storfavoritten 3 Knaborgs Folke dersom han overflyr denne ned startsiden. Jeg står på disse to på det minste V4-forslaget, men på det mellomste må jeg også betale for 8 Dialog Star som innfridde helenkelt som storfavoritt 1. september. Den dagen spilte vi nordmenn V4 til Visby. 10 Falcon Scott står sjanseartet til, men har levert gode løp på Visby tidligere i år og Thomas Jonsson vinner som kjent mange løp på nettopp Visby.

Tre hester skiller seg ut
I V4-2/DD-1 er det bra sjanse for at 4 Flo Rida Sea og Claes Sjöström er vinneren. Hesten imponerte stort i et løp utenfor V75-rammen på Åby 14. august. Har etterpå det vært ute i to steintøffe løp, og møter betydelig enklere motstand igjen tirsdag. I DD-spillet blir dette min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Henrik Hoffmann-trente 6 Rambo Razz imponerte stort i seiersløpet på Visby nest sist, tross dødens underveis tok hesten en kontrollert seier. Derfor valgte Henrik å teste hesten i et V75-løp på Jägersro under Derbyhelgen, men da ble alt feil underveis. Klart motbud til den store favoritten.

11 Sheriffen imponerte stort første gang ut for Thomas Jonsson og tross sjanseartet utgangsposisjon kan han vinne igjen. 9 G.G.'S Secretdream er litt vanskelig å setter inn i løpet, men hesten har gjort vra løp på fastlandet og på det største forslaget betaler jeg også for denne.

Garderinger i de to siste
I de to siste V4-løpene garderer jeg litt bredere, men setter henholdsvis 2 For Justice Ant og Thomas Jonsson først i V4-3 og Visbyspesialisten 3 Packleader først i V4-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag