*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Olav på seierstokt

Bear Beta og Olav Mikkelborg har en spennende oppgave foran seg i V4-2 på Romme mandag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Olav Mikkelborg er på plass med to stallhester til V4-løpene på Romme mandag og har vinnersjanse med begge to.

24.08.15 20:15

Sportspills meny mandag:
V64 Mantorp: Peter er ikke slagen
V65 Leangen: Kai styrer frekk V65-banker
Oddstips 1: Bare seier er godt nok i opprykkskampen
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

Etter en herlig trav- og galopphelg, ønsker Sportspills travredaksjon velkommen til en ny trav-og galoppuke, der nye høydepunkter står for tur. Allerede tirsdag er det ekstra V75 fra Sverige, når Jägersro byr på Derbykvalifiseringer. Onsdag skal bonuspotten på kr 730 000 fordeles med alle på sju rette under Bjerkes V76-omgang, og lørdag byr Sørlandets travpark på V75 her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott tipsuke i Sverige
Forrige uke ble det levert flotte tips til Sverige av vår samarbeidspartner Snoken.

Til fredagens V65-løp på Vaggeryd ble det veldig bra. Spilleforslaget med innl.pris på 480 kr, fikk en sekser og 13 femmere og betalte tilbake 4 638 kroner.

Bra treff ble det også til V4-løpene på Solvalla onsdag. Det største spilleforslaget (innl.pris kr 960) hadde markert for samtlige hester i V4-4, og fanget dermed storskrellen og 69-oddseren Gin T. Deluxe. Den hesten sendte utbetalingen opp i meget pene 6 862 kroner.

Tirsdag ble det bra treff til V64-løpene på Skellefteå. Det minste forslaget (innl.pris kr 168) fikk seks rette og sammen med 12 femmere, ble det meget pene 3 869 kroner tilbake. Niendevalget og 1,8 prosenteren 10 Valle Streamline i V64-5, ble fanget på kun fire hester.

Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken . Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Da er listen lagt for den kommende uken i Sverige, og mandagen består altså av V4-løp på Romme på tidlig ettermiddag og V64-omgang fra Mantorp til kvelden.

På Romme velger vi å spille bankerfritt i en omgang som ser vrien ut på forhånd. Norske Olav Mikkelborg er på plass med 10 Brenne Jærven i V4-1 og 1 Bear Beta i V4-2. Begge er seiersaktuelle i sine løp.

Brenne Jærven skuffet kanskje litt i Åmål sist, men møter litt enklere motstand i kveld og er en klar seierskandidat, dersom det løser seg noenlunde fra bakspor. Merete Viksås-trente 4 Stumne Scott jakter teten, en posisjon hesten trives utmerket i. Sammen med 2 Höstbo Stig og 3 Järvsö Blomster spiller vi fire hester på samtlige spilleforslag.

Startsiden blir heftig
I V4-2/DD-1 kommer friskusen Klaus Kern til å ladde det det går fra start med formsterke 5 Let's Dance D.E. Det er slett ikke sikkert han når tet, for både Olav Mikkelborg-trente 1 Bear Beta og nytente 4 Vendome kan flytte på beina fra start, og det kan 3 Melker dra fordel av. Også i V4-2 velger vi å spille fire hester, vel vitende om at 10 Rydens Indigoblue kan dra nytte av steintøff kjøring i front.

Frekk DD-banker
I V4-3/DD-2 blir 3 Givemeheaven Sisu omgangens største favoritt med godt over 40 prosent av markeringene på seg. Hesten kan vinne den, men hesten er ikke noen vinnerhest (sju andreplasser på 18 starter i år). Vi setter heller våre DD-penger på meget formsterke 2 Such A Feeling som garantert er like bra som favoritten på kapasitet. Utstyres med amerikanervogn og går skoløs rundt om i dag og er en herlig frisk DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag