Onsdagsvorspiel med galopp


Carlos Lopez er i form og rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Jägersro onsdag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Carlos Lopez er i form og rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Jägersro onsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

En strålende onsdag venter med V76 fra Bjerke og ekstra V75 fra Solvalla. Men først er det lunsjkroner å hente på Jägersro galoppbane.

Sportspills meny onsdag:
V75 Solvalla: Vi drar til med tre bankere
V76 Bjerke: Hamre i fokus
V4 Solvalla: Vorspiel med Goop
Oddstips 1: Wolves har åpnet bra
Oddsdobbel: Wednesday duger på en onsdag
Tippetips: Norsk duell på midtukekupongen
Oddslangskudd: Shaktar ikke som før

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende onsdag står for tur, der det altså ikke bare er V76 fra Bjerke til kvelden, men også storstilt V75 fra Solvalla der millionløpet Jubileumspokalen (som Support Justice vant i fjor), er det store sportslige høydepunktet. I det løpet er Papagayo E. en av forhåndsfavorittene. Men før det skjer skal vi gjennom en V4-galopp fra Jägersro, som kanskje ikke er like krevende som vanlig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist torsdag leverte Nettavisens galoppeksperter varene igjen på Øvrevoll. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner. Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252.

Vurderinger av Birger og Morten:
V4-1 er en rask sprint for hester ikke så langt fra eliten på Jägersro onsdag. Denne gang er distansen 1000 meter, og duoen 3 Puyol og 5 Molamento kommer til å rase av gårde i flere lengders ledelse. Hele løpet tar ikke mer enn ett minutt, og vi har tro på at lederne holder unna og låser spilleforslagene på Nettavisen på disse to i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi mener også at det skal gå an å gå litt tynt i V4-4. Normalt holder det med fem hester i dette nokså begrensede selskapet. Vi finner samtidig vår luring i det løpet. 8 Razello i V4-4 vinner ikke så ofte, men møter svak motstand. Og blir ikke av de mest betrodde i dette løpet.