Örebro med en lekker lunsjomgang


Carl Johan Jepson kjører en av våre klare ideer i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Carl Johan Jepson kjører en av våre klare ideer i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Solid ide i innledningen! Stjernesmell som aldri fikk sjansen sist! Frekkis sporer sitt løp rundt om!? Du sjekker vel ut dagens lunsjsnadder!?

Sportspills meny tirsdag:
V5 Forus:
Lunsjsnadder i Stavanger
Oddstips 1: Storhamer er magiske i Champions League

Ny V4-fest i Sverige! Samtlige V4-bonger suste inn på Eksperten!
Det ble servert MEGET sterke V4-tips til løpene fra Eskilstuna søndag 8. november! El Toro Boko (5-valg/9,8%) overrasket mange i innledningen, men sjekket du vår info? Vi stormvarslet nemlig for den! Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432 suste inn, og betalte ut flotte Kr.4 031,-. Vi gratulerer de som tok rygg, og kan love mye mer moro i tiden som kommer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Örebro sin V4-omgang denne tirsdagen er ikke helt lettløst. Spesielt de to siste løpene er krevende, og det er i det hele tatt en meget spennende meny vi har foran oss. 3 Love Ain't Easy (V4-1) bankes på de litt mindre bongene, men på den store bongen til Kr.896 spiller vi uten banker.

Sjekk ut følgende:

V4-1 : 3 Love Ain’t Easy (22,6%) – Debuterer for Sofia Aronsson, og den skal bli meget spennende å følge direkte for henne. Har kun blitt trent i sanden, og ikke fått noen banejobb før denne oppgaven. Dog pleier ikke man ikke å trenge noen banejobb med en slik type trening, og vi forventer en sterk innsats direkte. Rapportene lyder bra, og det blir skoløs rundt om for første gang på svært lenge. Dette kan opplagt dreie seg om tet og slutt! MÅ BARE PRØVES i helt riktige omgivelser!

V4-2 : 14 Västerbo Maple (2,2%) – Småskummelt løp hvor vi fisker på dypet. Ideen kom ut etter en liten pause nå sist, og inntrykket på den var bra. Så spenstig å fin ut underveis, men hva hjelper det når den aldri får sjansen? Passerte mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her i springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Med flyt, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 3 Pericle Bi (22,4%) – Omgangens mest åpne løp, og her er det bare å gardere bredt. Objektet som vi lanserer likte vi dog godt sist, og på klokken stod det 12,9/1700m etter startgalopp. Har den tatt det løpet på riktig måte etter en lengre pause, ja, da skal sjansene være gode. Vi vil dog se den i et løp til før vi går hardere til på den. Spilles, men garder løpet bredt, her kan det nemlig smelle!

V4-4 : 6 Bell Knight (9,2%) – Har radet opp med fine løp på slutten, og også sist likte vi den. Ble da sittende bom fast med rubbet igjen, og på klokken stod det 11,5 s 500m. Er meget kjapp ut på volte, og prikker bare kusken starten her, ja, da skal sjansene for tet være gode. Kan fort taue dette løpet fra start til mål, og den prøves som et herlig frekt bud i finalen!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.