*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Örebro med en strålende V4-omgang

Magnus Jakobsson kusker to av våre ideer denne torsdagen. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Feller den store favoritten fra tet!? Kastrert talent gjør kort prosess!? Lyser det av i trening, og på torsdag er det revansje! Du blir vel med på lunsjfest?

08.10.15 18:38

Sportspills meny torsdag:
V5A Bjerke
: Espen har den klare lunsjbankeren
V65 Klosterskogen:
Solberg fikser jackpotcashen
V64 Jägersro galopp:
Birger jakter ny V64-fest
Oddstips 1: Skandaledronen sender Albania til EM
Oddstips 2: Folkefest og Nord-Irland til EM
Oddstips 3:
Jimmie banker til
Tippekupongen
: EM-skjebnene skal avgjøres

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

En strålende torsdag står for tur med trav og galopp fra tidlig formiddag til sent på kveld. Moroa starter med V4 fra Ørebro før Bjerke overtar med sin sedvanlige lunsj-V5 på torsdager. Til kvelden venter en herlig jackpotomgang i V65-spillet fra Klosterskogen med snaue 400 000 kroner ekstra i sekserpotten, og på Jägersro galoppbane jakter Nettavisens meget formsterke galoppeksperter nye gevinster i en strålende V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

Örebro klemmer til med en herlig lunsjomgang, og dette gleder vi oss til! Vi fant ingen klink vinner, og vi spiller uten banker på våre bonger. Få med deg følgende objekter:

V4-1 : 1 Boomer (12%) – Står endelig riktig til spormessig, og på torsdag vil nok det bli laddet for tet. Varslet form i sitt siste løp hvor den la inn 11,5 s 800m, og den gjorde et fint løp da. Favoritten 6 Token Bi må fort vinne dette løpet fra dødens, og vi er litt inne på at det kan bli tøft. Boomer er for oss det opplagte draget, og det er nå denne skal spilles. OBS!

V4-2 : 2 Careful Victory (15%) – Er meget kjapp i vei, og her blir det tet, eller dårligst rygg leder. Har gjort flere fine løp på slutten, og sist kom den til mål med litt krefter igjen på tanken. Magnus Jakobsson opp passer denne bra, og selv om den nok er noe bedre på sprint, ja, så velger vi å varsle litt fra slike betingelser. OBS!

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V4-3 : 8 Gliding Solo (29%) – Var syk sist, og presterte derfor under pari. Har ellers gjort få feil, og vi snakker altså her om en hest som har vunnet 5 av 7! Har etter sykdom vært ute i et jobb hvor den la inn 14 s 1000m, og det er gode rapporter på den før denne oppgaven. Den blir også lettet litt i balansen til dette løpet, og vi ILER til med førstevalget.

V4-4 : 1 Gene Kelly AM (20%) – Er en stor, og fin hest som Magnus Jakobsson har hatt tro på. Den har også vært hardt betrodd i totoen, men den har så langt ikke innfridd. Kommer nå ut etter pause, den er kastrert siden sist (Står ikke i programmet), og den skal bli veldig spennende å følge fremover. Fra tet, og om den bare viser litt av det den kan, ja, da skal den bli svært vrien å ha med å gjøre. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag