*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Øvrevoll byr på internasjonal V4-lunsj

Priceless har vunnet 14 løp i karrieren. Her vinner hesten sammen med Carlos Lopez på Øvrevoll i november i fjor. Onsdag blir samme ekvipasje vår DD-banker på Øvrevoll. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Øvrevoll arrangerte et meget vellykket stevne lørdag kveld. Onsdag byr landets eneste galoppbane på internasjonal V4 og V5-lunsj.

03.07.19 12:53

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Kongsvinger: Gedigen V75-fest med Malmin i hovedrollen
Oddssingel fotball-VM
: Sverige og Nederland byr på ny VM-fest
Oddssingel fotball-VM: Sverige skal til VM-finale
Oddssingel Copa America: Chile jakter historisk triumf
Målscorerspill Copa America:
Vargas med enorm statistikk mot Peru
Overgangsvinduet
: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er det klart for den årlige totokjøringen på Kongsvinger travbane. Det har vært V76 de foregående årene, men i og med at onsdagskonseptet er endret til V75 Bonus, er det V75 som gjelder også for Kongsvinger denne gang. I tillegg til denne V75-omgangen, er det som vanlig også galopp til lunsj når det er snakk om onsdager. Denne onsdagen er det Øvrevoll som er vertskap og det er både V4 og V5 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble som ventet vrient på Bro Park under søndagens doble jackpotomgang i V4-spillet og seks rette betalte hele 525 911 kr. Våre eksperter kom ikke i land med sine tips den dagen, men har ellers hatt gode med fine klaff i det siste.

Herlig V5-klaff i Gøteborg søndag 23. juni
Denne søndagen ble det herlig fullklaff i V5-spillet. V5-forslaget på Nettavisen med innl. pris på kr 900 satt som et skudd og betalte tilbake flotte 9 235 kr.

936 kr ble til 10 742 kr i V4 på Klampenborg lørdag 22. juni
Våre galoppeksperter traff meget bra med tipsene denne lørdagen. V4-forslaget med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og V4-utbetalingen ble på meget flotte 10 742 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Heldekk i riktig løp i V4 onsdag 19. juni
I V4-spillet på Jägersro onsdag 19. juni, helgarderte våre eksperter V4-3 der omgangens aller største favoritt var. Det viste seg helt korrekt. 9. valget 5 Mystic Town vant. V4-forslagetNettavisen med innl.pris på kr 936 satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 673 kr.

Nå retter vi blikket mot løpene på Øvrevoll, og her er det altså internasjonal spill. V4 er først ute med spillestopp kl 12.20, mens V5 som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.10.

Onsdagen serveres lunsjen på Øvrevoll. Samtlige løp går på sandbanen. Det er delvis for å spare gresset, men også for å gi de hestene som løper best på sand et tilbud på sommeren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Feltene er trolig litt for små til de helt store utbetalingene. Det er "bare" å finne ut hvor man skal gå litt tynt. De to vanskeligste løpene er i våre øyne V4-3/V5-1 og V4-4/V5-2.

Vi går tynt i V4-innledningen
Vi velger å gå tynt i de to første V4-løpene, der henholdsvis 4 Fort og 8 Jurga er våre førstevalg. Førstnevnte er en treåring med god rytter, mens Jurga var så god sist på Jägersro, at det bør kunne rekke til seier. Sistnevnte er trener Are Hyldmos største håp blant i alt ni startende. 8 Jurga bankerspilles på det minste V4-forslaget i V4-2, mens 5 Augustinian og 6 Close To The Edge tas med på de øvrige.

Når det gjelder V4-1, så skal 4 Fort stå som klar favoritt. Her ser vi først og fremst 6 Dubai Next imot, og denne blir med på samtlige V4-forslag.

I V5 har vi festet oss ved en gammel kriger i V5-4 på de minste flate bongene. 1 Dickie Dickens har vunnet 18 seire i karrieren, 17 av dem på sand. Han tar teten og er best når han ikke får alt for mye press underveis. Selv om ikke raden er den beste, tror vi en god del på Dickie Dickens og bankerspiller på de to minste V5-forslagene. 4 Master Lorenzo blir vårt motbud på de største V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.