Peppern gror på Bjerke


Strong Pepper er veldig talentfull og skal ha en god vinnersjanse i V4-2 på Bjerke torsdag. Foto: Anders Kongsrud/ www.hesteguiden.com.
Strong Pepper er veldig talentfull og skal ha en god vinnersjanse i V4-2 på Bjerke torsdag. Foto: Anders Kongsrud/ www.hesteguiden.com.

Strong Pepper så svært fin ut i løpsdebuten. Vi tror 3-åringen legger på til to strake i dag!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Vi jakter ny suksess i Bergen
VM skiskyting mix stafett
: Sverige snyter Norge for gullet
Oddssingel EL: Salzburg gir aldri opp
Vikinglotto onsdag: Norsk alenevinner vant 221 mill kr
VM skiskyting: Her er programmet

Nå nærmer vi oss helgen med stormskritt, og det er kun to dager til Drammen inviterer til V75-kjøring. Dette er gledelig. I Drammen er det 10 millioner til en alenevinner og det er muligheter å vinne hele 13 millioner. Før den tid skal vi innom et og et annet travløp. 

Først ut denne torsdagen er det hovedstadsbanen Bjerke som kjører internasjonal lunsjtrav. Både V4 og V5 skal kjøres. 12:20 begynner V4-omgangen og stevnet. I kveld er det Bergen som er vertskap for V65-omgangen her hjemme. Åby avrunder torsdagen med en deilig V64-jackpotomgang. Bongene må inn før 19:30. Det ligger hele 915 596 ekstra i kveldens sekserpott.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bjerke står for lunsjunderholdningen denne torsdagen! Vi liker omgangen og tror det kan gi fine penger. 

Sjekk ut våres analyser til V4-lunsjen på Bjerke her!

V4-2: 4 Strong Pepper. Dette var virkelig en fin debutant sist. Seieren ble enkel, og det var massevis av krefter spart. Måten hesten vant på vitner om at dette kan bli en ny seiersmaskin. Jeg hadde faktisk 15,7 på klokken den siste runden. I et debutløp er dette veldig sterkt. I dag er det bilstart og dette har ikke hesten testet før, men jeg synes han så svært travsikker ut i det første løpet. Det var aldri noe fare. Han hadde null problemer med å slå 6 Calmass sist og jeg tror ikke Strong Pepper har det i dag heller. Dette er en veldig god vinnersjanse. I øyeblikket er hesten en 28-prosenter, og det kjøper jeg alle dager. All in!

V4-1: 9 Hyllsoftas Ella blir min favoritt i det jeg synes er et åpent løp nå. Favoritten 6 Tango Face har blitt strøket. Dette gjorde løpet plutselig mer åpent. Hyllsooftas Ella synes jeg var veldig positiv i et lignende løp som dagens nå sist. Spurten til tredjeplassen var veldig god. Inntrykket var og fint på svensken. Før dette løpet hadde hoppa hatt syv uker pause, og er derfor, trolig, bare enda bedre i dag. Fjerde sist på Momarken vant hesten kontrollert etter sisterunden i dødens. Vi så at det bodde en del kapasitet i denne da. Mitt førstevalg i løpet. 

V4-3: Dette er ikke et enkelt løp å finne ut av. Favorittene i øyeblikket er 9 Believe La Marc og 11 Unblemished Record. Begge i bakspor på sprint. I tillegg var førstnevnte svak sist, mens sistnevnte bare rullet over i galopp i den siste svingen sist. Dette sier litt om dette løpet, og er grunnen for at jeg måker på med garderinger. 

Å finne et objekt her er ikke det enkleste, men det er ingen tvil om at 11 Unblemished Record er en av feltets beste. Og bakspor kan faktisk være en fordel i dag. Zola Boko-sønnen har slitt med aksjonen sin til tider, og i dag kan hesten bruke speeden sin til slutt. Løpet hesten gjorde tredje sist er det ytterst få av dagens motstander som kan gjøre. Med rett reise, kan han fint vinne dette. Min favoritt. 

Merk at V5-spillet tar til i dette løpet. I denne spillformen bankerspiller jeg 6 Nogara i V5-4. Hesten har en veldig fin oppgave foran seg, og har møtt på bedre hester den siste tiden. Nogara vinner ikke veldig ofte, men i dag ligger det an til at han skal få et fint løp. Jeg tror Kristian Malmin og Nogara spurter inn til seier!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-4: 5 Harbour Eightysix. Denne debuterer for Sigbjørn Kolnes i dag. Sistnevnte er meget dyktig til å finne hester som dette og ha dem i fin skikk når de blir sendt til start. Jeg synes fortsatt det er greit å se hestene hans i løp en gang, før man går all in. Harbour Eightysix har ikke utmerket seg i løpene i Tyskland, men møtt på gode hester med store premiesummer. Det blir spennende å se nykommeren her. Normalt en god sjanse. 

8 Exciting Chip har jeg jaktet en god stund nå. Hesten var ekstremt fin på Bjerke fjerde sist, men skuffet litt tredje sist og nest sist. Nå sist synes jeg hesten gjorde det godt igjen, og dette viser at formen fortsatt sitter i. Med rett reise så er denne hesten mer enn god nok til å vinne. Passes. 

I Dagens dobbel tester jeg 11 Unblemished Record i DD-1 de to nevnte ovenfor i DD-2. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nogara og Maxey i V5-spillet

De tre siste løpene for dagen er kun V5-løp. Som nevnt ovenfor bankerspiller jeg 6 Nogara i V5-4. I tillegg har jeg funnet meg et meget spennende objekt i V5-3

Det dreier seg om 6 Maxey Melanin. Dette er en hest med veldig fin kapasitet, men som sjelden får det til å stemme. Stiv Kuling-sønnen gikk i trav tredje sist på Biri. Det endte med en overlegen seier. Går denne i trav så er sjansene for seier gode. Den er spilt på under fem prosent i øyeblikket, og det er altfor lite!