Rålekker lunsjomgang på galoppen


Carlos Lopez rir Eye In The Sky. Lørdag kommer de ut på Klampenborg. foto_Roger Svalsrød_hesterguiden.com
Carlos Lopez rir Eye In The Sky. Lørdag kommer de ut på Klampenborg. foto_Roger Svalsrød_hesterguiden.com

Storhelg på galoppen i Danmark! Våre eksperter jobber på, og tror på flotte kroner til lunsj! Du tar vel rygg mot tusenlappene?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Drammen: V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra
V65 Orkdal: Herlig V65-kveld i Orkdal
Oddstips 1: Spurs fikser reprise på St. James' Park
Oddstips 2:
Chelsea får det tøft mot Huddersfield
Oddstips 3: Bournmouth stopper tapsrekken
Oddstips 4:
Everton mener alvor
Oddstips 5:
Tett londonoppgjør gir oss en treoddser
Oddstips 6:
Statistikken taler for U
Tippetips: Full Premier League-runde på lørdagskupongen
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

V4-systemfullklaff på Øvrevoll 9. august!
Det var igjen VRIENT å være spiller på Øvrevoll, og ingen greide altså å løse V65-rebusen. I V4-spillet ble det dog flotte kroner, og våre V4-systemer (fire andeler a Kr.750) satt som støpt. Utbetalingen for disse ble fine Kr.11 285,-.

Herlig V65-systemtreff på Øvrevoll 2. august!
Fire av våre systemer satt som de skulle på Øvrevoll denne torsdagen. Det største systemet (fire andeler a Kr.2 000) betalte ut Kr.21 126, det nest største systemet (fire andeler a Kr.1 500 - levert to ganger) betalte ut Kr.21 126, mens systemet med fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 784,-.

I V4-spillet satt ALT, og vår minste bong på Kr.192 betalte ut Kr.2 948,-. Her hadde våre eksperter bankerspilt Appelina (2-valg) mot dagens tyngste favoritt, Icecapada.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Birger og Morten byr på følgende til Klampenborg lørdag:
Klampenborg avholder sin store galopphelg lørdag og søndag. Lørdag er det Scandinavian Open Championship (SOC) for den eldre eliten, mens det er Dansk Derby på søndag.

I SOC (V5-2) blir trolig 7 Eye in the Sky fra Niels Petersens stall favoritt. Han ble toer i løpet i fjor, men han har ikke vist det helt store i år. Verst mot tror vi blir 6 Ginmann, som holder høy klasse. Men helt pålitelige er de ikke. På de flate bongene i V5 satser vipå 8 Cornelia i V5-4. Har gjort det bra på hjemmebane i godt selskap, og her synes vi hun burde vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-spillet er åpent. Vi går nokså tynt i V4-2, hvor vi tror det holder med fire hester. Luringen er 1 Extreme North, som blant annet har vist fin fart på Øvrevoll tidligere. Selskaper svakt, så det kan gå. Ellers et åpent toårsløp i V5-1 med mange debutanter, samt to åpne løp til slutt. Vi tror på bra utbetaling i V4 og også ganske gode penger i V5.