*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Rikard N. Skoglund har luringene i lunsjen

Bjerke270872019.. Vinnas Titania og kusk Rikard N Skoglund.

Rikard N. Skoglund er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Toppkusk med HETE objekter! Gå ikke glipp av vår info! Vi jakter en saftig lunsjopptur! Du blir vel med på moroa?

21.11.19 19:29

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Momarken: Lunsjbankeren slipper å møte årgangseneren
V65 Bergen: Vi jakter ny suksess i Bergen
V64 Åby: Stor V64-jackpot med over 1,1 millioner ekstra
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddssingel playoff: Notodden må vinne på hjemmebane
Oddssingel Get-ligaen: Narvik er ingen bløff
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Leirvåg med topptips i V75-spillet på Bjerke 20. november!
Kurt Leirvåg serverte meget solide V75-tips på Bjerke onsdag, og det ble en solid opptur for hele tolv av våre andelslag på Eksperten. Nettavisens bong på Kr.960 satt som spikret og betalte tilbake knallfine Kr.11 599,-. Kurt Leirvåg er altså på HUGGET, og lørdag er det nettopp han som serverer deg V75-tipsene på Leangen. OBS! Husk at det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET PÅ LØRDAG!

En innholdsrik torsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Moroa er som vanlig i gang kl.12.20, og da skal det naturligvis dreie seg om en V4-lunsj fra Sverige. Gävle står for løpene torsdag. Deretter skal vi til Momarken hvor V5-lunsjen begynner kl.13.40. Bergen er først ut om kvelden, og V65-omgangen mellom de syv fjell starter kl.18.55. Høydepunktet denne torsdagen skjer på Åby hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET. Her er det over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten, og løpene begynner kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Gävle disker opp med en strålende lunsjomgang torsdag, og det er bra kvalitet på løpene i denne lunsjen. Vi har jobbet frem flere mulige godbiter, og vil du ha et forsprang på salen, ja, da er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 2 Balotelli Crown – Er betydelig bedre enn raden, og den fortjener virkelig en opptur. Innledet dårlig sist, men kom voldsomt tilbake via drøye spor i den siste svingen. Var ikke langt bak i mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Unngår den bare galopp fra start så duger den godt i et løp som dette. 1 Arnie’s Best Boy – Denne er slett ikke dårlig, og nå er den dessuten SOLID kuskeplusset med Rikard N. Skoglund. Plukkes tidlig med fra et spennende spor.

V4-2 : 10 Sundbo Nova – Var ikke veldig mye slått av 5 Silver Jossan sist, og den virker å være veldig pågang etter pause. Har altså fått tre løp i kroppen etter oppholdet. I lunsjen blir den dessuten SOLID kuskeplusset med Rikard N. Skoglund, og når den også virker å gå litt under radaren her, ja, så må vi bare varsle. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 4 No April Fool – Dukker opp etter et lengre avbrekk, og vi prøver oss med den direkte. Nicklas Westerholm pleier nemlig å ha hestene sine «klare» etter opphold. Kan ikke få noe spesielt bedre betingelser enn dette, og skulle den komme seg foran, ja, da burde faktisk dette være over. SPILLES!

V4-4 : 2 Hazard Boko – Ble det galopp for i tetkjøringen sist, mens den var meget god i nederlaget nest sist. Har TOPPFORM i kroppen sin, og vår soleklar feeling i finalen er TET OG SLUTT. Vi er inne på at det er kun galopp som kan ødelegge nå, og må bare tro hardt på denne. Bankes på den minste V4-bongen samt i DD-SPILLET.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag