Samlebongfest med supertalenter fra Norge


Supertalentet Tangen Piril, og Øystein Tjomsland blir hardt betrodd i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Supertalentet Tangen Piril, og Øystein Tjomsland blir hardt betrodd i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Supertalenter fra Norge dukker opp i lunsjen! Vi ganger opp V4, og spiller samlebonger i jakten på en ny opptur fra Sverige!

Sportspills meny:

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

Ny saftig opptur på galoppen! Kr.149 964 innspilt på Jägersro 26. juli!

* Våre galoppeksperter ligger ikke på latsiden, og gang på gang så blir det levert topptips! Oppturene har vært mange de siste mnd, og vi håper at nettopp du har tatt rygg på våre eksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

* Det så vrient ut på Jägersro denne søndagen, og vrient ble det. Vi fikk imidlertid fire lag med 4-riktige på Eksperten, og hvert av disse betalte altså ut herlige Kr.37 491,-.

* Lagene som fikk fullklaff var som følger: Birgers søndagsmoro – To flate bonger med en innsats på Kr.1500 (5 andeler a 300) samt Kr.2000 (4 andeler a 500). Begge våre systemspill gikk inn, og her var innsatsen Kr.3000 (4 andeler a 750)

PS! På Øvrevoll torsdag 30. juli er det jackpot i V65-spillet. Du vet vel hvem du skal ta rygg på?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En herlig mandag venter, og vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Dannero (V4)

Kl.18.50 - Leangen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Boden (V64) Her er det STOR JACKPOT med 1 837 074 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Dannero denne mandagen så er det kval til Svensk Travkriterium, og vi anbefaler samlebonger. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 7 Galileo – Blir naturligvis en STORFAVORITT i V4-innledningen. Er per i dag kanskje den beste fra Norge, og den har imponert noe kolossalt. Sist på Leangen så slapp Geir Flåten litt for mye etter bak startbilen, og da kom galoppen. Etter galoppen så er den helt rå. Var ute i et jobb på Jarlsberg sist uke, og da kjørte man 17/300m bak bilen. Dette er et talent langt utover det vanlige, og skjer det ikke noe helt spesielt i dette løpet så er den overlegen. Banker.

V4-2 : 4 Tangen Piril – Dette er et lekkert skue i banen, og dette er en traver som vi hele tiden har hatt et godt øye til. Hadde en under pari dag nest sist, men sist var den tilbake, og den viste igjen hvor rå den er. Møter her ingen som skal være i nærheten av den, og normalt sett skal det ikke være snakk om saken. Kom frem på fredag, og reisen har den tatt veldig bra. Ny herlig hest fra Norge, og en ny klar banker.

V4-3 : 1 Tangen Loke – Nytt stortalent, og normalt sett en ny banker. Tangen Loke er dog ikke av samme kaliber som Tangen Piril, men den er uansett fryktelig bra. Skal kunne ned mot 27,0 på distansen, og da sier det seg selv at den ikke blir lett å ha med å gjøre. Har vært helt overlegen i begge sine løp, og den utvikler seg som ønsket. Bilstart, og innerspor er selvfølgelig et usikkerhetsmoment, men her er det et sånt enormt skille på hestene at den aldri vil bli sittende fast. MÅ BARE SPILLES!

V4-4 : 10 Masai Soutwind – Vidåpen finale, og her er det bare å gardere bredt. Masai Southwind er nok den beste, og nest sist så jogger den 14,1/1900m etter galopp. Nå sist fikk den maks, men da møtte den gode hester, og banen var upassende. To løp i kroppen, stigende form, og den skal med på alt. Dette løpet er dog veldig uoversiktlig, og en bred gardering er å anbefale.