*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Skellefteå åpner en flott travuke

Ove A Lindqvist er som vanlig på plass når det kjøres V4-lunsj i Nord-Sverige. Foto: Anders Kongsrud/ www.hesteguiden.com.

Mandagens V4-lunsj har flere spillbare objekter og en toppbanker!

11.02.19 12:16

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel Premier League: Wolves taper alltid mandagskampene
V65 Leangen: Internasjonal V65-omgang med Dalen i hovedrollen
Oddssingel LaLiga: Alaves er solide på hjemmebane
V64 Sverige: Frekk V64-banker i spennende omgang
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

En ny uke, og denne uken er virkelig krutt. Høydepunktet er på Jarlsberg lørdag. Her er det gulljackpot, noe som betyr at Rikstoto dobler førstepremiepotten. Herlig forutsetninger her altså. Men før den tid skal vi gjennom masse flott trav. Det hele starter opp i Skellefteå mandags formiddag, med en nydelig V4-lunsj. På mandagskvelden får vi servert en fin V65-omgang fra Leangen. I Sverige er det Mantorp som er vertskap for V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En deilig V4-lunsj venter oss fra Nord-Sverige og Skellefteå. Vår faste Sverige-mann Rolf Lerum har vært sterk når det har dreid seg om isbane så langt. Undertegnede skal prøve å følge opp! En fin omgang venter. Det er nok av objekter å ta av og det kan gi fine penger. Jeg fant ut at å ha en banker lønner seg, da det var noen ordentlig åpne løp.

Sjekk ut analysene:

V4-1: 5 Järvsögrej har en god sjanse i V4-innledningen. Han står helt greit inne i dette løpet, men husk på at fjerde sist hadde 8-åringen null problemer med å slå 4 Blås Laban med lignende forutsetninger som dagens. Dette er vel og bra, men grunnen for at jeg drar vallaken frem her er den fine formen. Nest sist lenset hesten unna til enkel seier fra tet. Det ble veldig lett. Nå sist blir det doble galopper, men hesten viste stor fart både mellom og etter den sist galoppen. Over mållinjen var hesten alt annet enn sluttkjørt. Krister Söderholm kusker og er en kusk som duger i slike løp som dette. 5 Järvsögrej blir min favoritt i V4-1.

V4-2: 11 Wild Nock skulle ikke konkurrert mot dagens konkurrenter. Kapasiteten til denne 8-åringen er stor og ganske mye bedre enn dagens klasse. Hesten startet to ganger under fjoråret og slet en god del. Før starten nå sist 22. desember i fjor hadde hesten fått ny trener. Dette slo ut svært positivt. Wild Nock var nemlig dønn overlegen sine konkurrenter og presterte på et høyt nivå. Bare blåste rundt konkurrentene og la inn 13,8 siste 500-meteren. Om hesten ikke er ekstremt mye dårligere i dag, vinner han dette løpet. Han har vært stryket grunnet en behandling tidligere i år, men dette skal ikke være noe å bekymre seg over. Jeg mener dette er en sikker vinner. All in.

Dagens konkurrenter frister ikke å spille. Hvis det er en jeg har sett noe positivt av så er det faktisk 1-prosenteren 12 Gobo's Uppercut. Denne har spurtet fint flere ganger og får en god kusk opp.

V4-3: 10 Carisma Mearas satt helt sist inn i den siste svingen sist, men for en avslutning hun leverte. Med full fart i mål ble det en femteplass. Det som var gledelig var at farten bare økte hele veien inn til mål, og dette var uten tvil et forminntrykk. Dagens spor er perfekt, med raske rygger i første rekke. Det ligger an til et fint løp i tredje utvendig. Derfra, med samme spurt som sist, kan 9-prosenteren Carisma Mearas vinne dette.

V4-4: 3 Weasel W.F. Denne har jeg sansen for. Hesten har gjort tre løp hos Roger Nilsson og det er liten tvil om at han har forbedret hesten på en positiv måte. 4-åringen gjorde det godt fra dødens nest sist. Du så at nevnte Nilsson ville ut i dødens tidlig. Han trodde på hesten sin og det var riktig. Weasel W.F fullførte strålende til andreplassen. Nå sist ble det en enkel seier mot hyggelig motstand. Han møter et par formsterke motstandere i dagens løp, men det virker som Nilsson-traveren tar steg hele tiden. Innsatsene nest sist og sist vitner om en hest i topp orden. Jeg mener dette er dagens beste DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag