Solänget presenterer en spillbar V4-lunsj


Vi har troen på et avkom fra Månprinsen A.M i V4-1 på Solänget. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Vi har troen på et avkom fra Månprinsen A.M i V4-1 på Solänget. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er ingen lettløst rebus på Solänget. Bankeren har vært meget god i sine siste starter og skal ha en toppmulighet!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Sverige: 
Dobbel jackpot i Halmstad
V65 Jarlsberg: Ny klink vinner fra Magnus
V5 Bjerke:
En Flamingo til topps i lunsjen
Oddssingel fotball-VM: Lang kveld i Paris
Oddssingel Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten med solid offensiv
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

Som vanlig starter mandagen opp på en hektisk måte. Det liker vi! Først ut er det fransk lunsj på Bjerke. Her må V5-forslagene være innlevert innen 12:10. Kun ti minutter etterpå skal vi over til Solänget og spille V4 med svenskene. Til kvelds er det masse som skjer. På Jarlsberg er det nemlig kvalifiseringer til Jarlsberg Grand Prix Hoppeavdeling. Kanonen Hillary B.R skal ut i den tredje avdelingen. Husk å spill før 18:55. I Sverige er det dobbel jackpot i V64-spillet på Halmstad. Også her er det kvalifiseringer. Det er til den berømte Stosprinten. Fire av seks V64-løp er i dag kvalifisering til det løpet. Her må bongene inn før 19:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Da er det dags for V4-omgangen fra Solänget. Vi har kommet frem til følgende: 

V4-3: 2 Livi Mistress har en god vinnersjanse her. Hesten har gått både monte og trav på slutten. Inntrykket i travløpet nest sist, på Rättvik, var virkelig imponerende. Måten hesten lenset unna konkurrentene før mål var herlig. Nå sist gjorde hoppa et meget sterkt løp under sal, og viste at formen fortsatt er sterk. Hesten er rask i volten og kan være tidlig å finne i tet. Sprint er ikke et minus slik vi ser det og uansett posisjon bør sjansene for seier være veldig fine. All in!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

V4-1: 3 Mana Estelle møtte på 12 Björnivar senest. Sistnevnte står i dag tyve meter bedre inne i løpet. Den dagen galopperte Mana Estelle i dødens da det gjenstod 400 meter. Det så ut som Thorbjørn Jansson satt med krefter spart i Mana Estelle på det tidspunktet. Gangen før vant hoppa på en veldig fin måte. Denne Månprinsen-datteren er i veldig fin form og skal være førstevalget!

Vi tar og med 12 Björnivar. Hesten står klart dårligere inne i dette løpet, men inntrykket etter to måneders pause senest var virkelig imponerende. 

V4-2: 5 Alice Ruda satt fast i et løp med 125.000 kroner i førstepremie nest sist. Det var derfor spennende å følge hesten nå sist. Det ble ikke helt rett på veien, men spurten til tredjeplassen, etter en tøff sistesving, var virkelig positiv. Dette er en hest som inneholder veldig fin form. Vårt klare uttak i løpet. 

V4-4: 9 Lollipop Girl er en hest vi har sansen for. Har nå fått to løp i kroppen etter lang pause, og vist at toppformen ikke er altfor langt unna sist. Vi synes hoppa holdt farten strålende i et ganske fint løp da. Dette er jo i bunn og grunn en fin hest. Hun har 12 trippelplasseringer på sine 28 starter. Regnes tidlig mot dagens motstand. 

1 Bear Briar blir favoritt, men holder hesten førstesporet sitt her da? Vi er usikre. Formen er på topp, og det var sterkt å krige seg først sist. Regnes på alle bonger.