*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Søndagsgalopp avlyst pga baneforholdene

Jan-Erik Neuroth innfridde med vår banker Amie Noire på Jägersro forrige søndag. Søndag rir han vår favoritt i V4-2 på samme bane. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Søndagens galoppløp er avlyst pga vanskelige baneforhold.

22.11.15 12:07

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Åby:
Storstilt jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
Oddstips 1:
Helland kan bli cupfinalehelten
Oddstips 2:
Det er godt å være norsk i Tyskland
Oddstips 4:
Atalanta er ingen bløff hjemme
Oddslangskudd: West Ham kan gjøre det igjen
Tennis:
Finale til nesten fire i odds
Tippetips:
Europa rundt på søndagens tippekupong
TV-kampene: Søndagens TV-sendte kamper

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En søndag med jackpotter både i V64-spillet fra Åby og i V65-spillet på Sørlandet står foran oss, men det skal også ris galopp. Og det er nettopp galoppen som innleder søndagen. Som sist søndag er det Jägersro galoppbane i Malmö som er vertskap, og denne søndagen er det både V4 og V5 på programmet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter hadde en strålende oktober måned og har ikke vært veldig mye dårligere i november. Sist søndag var det V64/V4 på Jägersro, og var duket klaff både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

Fredag ble det flott treff i V4-spillet på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) betalte tilbake pene 1 378 kroner.

Andre høydepunkter i november
Sist torsdag ble det en helt uløselig V65-rekke på Täby, men i V4-spillet ble det igjen klaff for systemspillet. Et andelslag med fire andeler a kr 750 og innleveringspris på kr 2900, betalte tilbake meget hyggelige 16 772 kroner.

Forrige onsdag (11/11)ble det stang ut i V4-spillet på Øvrevoll, men i V5 ble det fullklaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 140) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 495 kroner.

På Täby onsdag 4. november ble det levert meget sterke tips og det aller minste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 3 097 kroner.

Søndag er det igjen Jägersro som er arrangør og det er både V4 og V5. Nettavisens galoppeksperter har følgende vurderinger:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fire åpne avdelinger i V4. Vi tror det kan være mulig å gå litt ned i V4-2. 8 Nelson jr og 9 Momo Barone har vært gode og jevne, og vi står på disse på de to minste V4-forslagene på Nettavisen. Det er først og fremst 1 Dolphin's Smile vi tror kan utfordre og denne tar vi med på de større forslagene. Nevnte 8 Nelson Jr blir vår banker i DD-spillet i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tynt også i V4-1
Vi velger også å gå tynt i V4-1 og står på hestene 1 Enjoy The Light og 4 Holy Sparkle på forslagene på Nettavisen. V4-4 er meget åpen, og her helgarderer vi på de større forslagene.

Bankerfri V5
I V5 blir trolig 6 Bright Cross stor favoritt i V5-2. Har vært den beste hesten, men har aldri prøvd sand. Vi tar med både 1 Osofin og 3 Whitney på gardering og spiller bankerfritt i V5-spillet.


Annonsebilag