Spennende lunsj med et herlig objekt fra Norge


Dagfinn Aarum kjører en av våre store luringer i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Dagfinn Aarum kjører en av våre store luringer i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Duell med norske hester i hovedrollen! Mulig superobjekt fra Norge! Godbitene er servert til det som er en spennende V4-omgang i Åmål!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En ny spennende uke venter for oss som elsker trav og galoppsporten! Det er som vanlig mye å glede seg til, men høydepunktet, ja, det kommer ikke uventet på lørdag hvor det er Bergen Travpark som kjører ukens V75-omgang. Undertegnede begynner allerede om mandagen å jobbe med V75-løpene, og på fredag så blir tipsene lagt ut.

Når det gjelder V4-omgangen som er i vente fra Åmål mandag så er den klart interessant, og vi velger å spille uten banker i jakten på flotte lunsjkroner! Alt om omgangen finner du lengre ned i denne tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du tatt rygg på oss i lunsjen fra Sverige? Sjekk ut følgende fra sist uke:

* Nye SUPERTIPS ble servert til Sverige, og Axevalla lørdag 18. juli! V4-forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 betalte nemlig ut meget fine Kr.8 566,-

* Fra Kalshamn torsdag 16. juli så ble det også fullklaff for V4-forslaget. Her kostet bongen Kr.960, og utbetalingen nå ble Kr.7 653,-

* Vi startet også uken bra, for vårt V4-forslag fra Halmstad mandag 13. juli suste også inn. Her gikk det mellomste forslaget på Kr.420 inn med meget fine Kr.3 982,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens menyer:

Kl.12.20 - Åmål (V4)

Kl.18.50 - Leangen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Rättvik (V64 med jackpot og hele 1 367 458 ekstra i potten)

Her er dagens V4-objekter til Åmål:

V4-1 : 4 Brenne Jærven – To hester skiller seg litt ut i et fint kaldblodsløp. Hesten som vi plasserer først har fått seg en blåser i kroppen, og den var OK da etter en noe tøff innledning på løpet. Gikk uansett ny bestetid, og det må være godkjent. Her kan trolig Olav Mikkelborg kjøre seg tidlig til tet med vår tipsener, og da burde faktisk dette løpet være over. Stor sjanse, og slik vi ser det så er det kun en smygkjørt 6 Torpa Nicklas som kan ta opp kampen. Vi låser innledningsløpet på to!

V4-2 : 8 Standup And Fight – Her blir 4 Bear Beta TUNGT betrodd, og den kan selvfølgelig renne unna fra tet. Dog viser den ikke en sånn veldig vilje, og det gjør oss noe usikker. Vi velger å spekulere, og heiser heller frem et mulig sjokk. Standup And Fight er nemlig på vei mot storformen, og dette er en bra hest for klassen når formen bare er på plass. Gikk helpigg i mål nå sist etter sene luker, mens den går bra etter å ha blitt kraftig hindret nest sist. Dagfinn Aarum opp er interessant, og vi roper et varsko!

V4-3 : 14 Royal Starlight – Kom ut etter en liten pause nå sist, og man nappet skoene av på den. Dette slo svært heldig ut, og den avsluttet som en vind ute i banen tilslutt. Hadde nok slått Lotta Roc den dagen med en noe mer offensiv styring, og inntrykket var meget bra. Er normalt sett travsikker, og her er det ikke akkurat veldig hardt imot. Kan fort felle disse i sluttrunden, og den må med på ALT!

V4-4 : 3 Sonia’s Dream – Er en bra tetløper, og den trenger ikke å bli enkel å fange om den får lure unna en runde i tet. Det tror vi også fort den får gjøre her, og da er den klart spennende. Nå sist møtte den rett og slett for gode hester, og den fikk ikke med utfallet å gjøre da. Nå har den endelig litt billigere betingelser foran seg igjen, og den er opplagt verdt et forsøk. Kan trylle dette unna fra tet, og den prøves som en frekkis!