Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Forus: V65-omgang med stort potensial
V65 Solvalla: Årets frekkeste V65-banker på Solvalla
V5 Bjerke: Ubeseiret lunsjbanker på Bjerke
Oddstips 1:
Toppkampen ingen vil tape
Oddstips 2:
Pangodds på Iver Fossum's Hannover
Oddstips 3:
Ulvene jakter revansje

En innholdsrik tirsdag venter, og her er det litt av hvert å glede seg til. Axevalla er først ut, og lunsjen her starter kl.12.20. Deretter blir det lunsj på Bjerke, og her er man i gang kl.13.40. Forus byr så på en fyldig kveldsmeny med både V4/V65/V5. Her begynner V65-1 kl.18.55. Solvalla er sist ut med sin V65-omgang, og løpene fra Sverige begynner som vanlig kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tar du rygg på undertegnedes ideer? Sjekk ut følgende:

Bergen 20. september / mot dagens fjerde tyngste favoritt:
V65-6 : 5 Armagedon Vivel –
Ble det egentlig feil for sist, og det er ikke slike opplegg den skal ha. Gangen før ble den sittende bom fast med vinnerkrefter, og formen er nok stadig bedre enn raden. Har tidligere avslørt at den er LYNRASK ut bak bilen, og kommer den seg bare forbi 2 Quickwin på startsiden så er fort dette løpet over. Svein Ove Wassberg opp er dessuten et solid kuskepluss. SPILLES!

Sørlandet 22. september / 26-oddser som dobbeltbanker:
V65-3 :
10 Special Edition – Har en misvisende rad, og den gikk klart bra etter galopp på siste bortre sist. Virker til å være en sterk hoppe, og feilfritt kan den fort være et spennende motbud å ha med på bongen.

Momarken 23. september / mot dagens tredje tyngste favoritt:
V65-3 : 7 Umaticaya –
Møtte knallgode hester i debuten for Stall Hamre, og selv om den gikk 10,5 s 800m så hentet den ikke mye. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen, på ren grunnkapasitet er den best, og med Magnus Teien Gundersen opp må den bare prøves mot favoritten 5 Merles Simone.

Mantorp 24. september / mot dagens tyngste favoritt:
V64-1 : 1 Blue Star Champion –
Her blir 4 Bålsta Palema enormt hardt betrodd, men er denne like bra som tidligere? Den ble halt i sommer, og har vel ikke akkurat sprudlet noe enormt de to siste gangene. Kan selvfølgelig renne til tet, dirigere til seier osv, men vi må bare spekulere til denne viser superformen igjen. Draget vårt er helt uspilt, og den hadde 0,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. Har nå gjort to løp for sin nye trener Ville Karhulahti, og vi har likt den skarpt ved begge anledninger. Har gått HELPIGG i mål etter sene luker i begge løpene, og sist viste klokken 10,9 s 800m som helt ubrukt. Er grunnkapabel, og løser det seg bare litt på veien så har denne form til å skrelle. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Axevalla byr på en åpen, og svært spennende V4-omgang til lunsj. Vi spiller uten banker, og krydrer bongene med bortglemte godbiter. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 7 Flash Teemer – Er veldig spurtsterk, og alltid skummel når det klaffer underveis. Var ikke tom i mål etter hinder på veien sist, mens den spurtet fint nest sist, og satt dessuten noe fast over mål da. Står ikke tilbake for dagens motstand, og som for lite spilt gir vi den et forsøk. Skreller?

V4-2 : 12 A Perfect Dream – Er best, og den vinner uten noe tull på veien. Vær dog OBS på at dette er en hest som ikke er travsikker, og den har feilet seg bort fem av de siste åtte gangene… Feilfritt runder den nok til seier, men vi går ikke ALL IN på den som storfavoritt. PS. 3 Myrsjös Zorro – Dette kan være et spennende sjokk å ha med på bongen for de som vil spekulere litt. Den gikk et enormt løp etter en grov galopp sist, og vi lot oss imponere da. Var ikke tom i mål etter sene luker nest + tredje sist, og det er i det hele tatt en hest det lyser litt form av. PASSES!

V4-3 : 3 Lonely Star – Er uforklarlig lite spilt her, og en hest vi bare må prøves oss med. Tredje sist slo den for eksempel storfavoritten 9 Diva Deo… Så feilet den seg bort nest sist, mens den sist gikk HELPIGG i mål etter sene luker. Hadde full spenst over mål, og vi likte den godt. Står ikke tilbake for noen her, og vi iler til med tipsnikken! Hadde faktisk kun 5,6% av innsatsene på seg når vi la ut tipset. Vi sier takk til slikt!

V4-4 : 8 Nassak – Er betydelig bedre enn raden, og selv om Tobias Modig ikke er en favorittkusk så er Nassak verdt et forsøk som veldig lite spilt. Den spurtet strålende ute i banen sist, og var ikke tom over mål. Den var god etter galopp nest sist, mens den gikk pigg i mål etter sene luker fjerde sist. Her er det med få unntak ekstremt billig i mot, og Nassak på form/kapasitet skal normalt hevde seg her. OBS!