Spennende V4-lunsj fra Sverige


Jorma Kontio er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Kvaliteten på dagens lunsj er ganske dårlig, og det betyr store utfordringer i spillet! Vi byr på herlige ideer i jakten på store lunsjkroner!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen: Suksessen fortsetter for Østre
V65 Bergen: Strålende V65-jackpotomgang i Bergen
V64 Åby: Gode rapporter på V64-bankeren
Oddstips 1: Sarpsborg er undervurdert
Oddstips 2: Kjempekrise i Fenerbache
Oddstips 3: Omar Elabdellaoui og Olympiakos kan sende Milan ut av EL
Lotto: 40 Lotto-millionærer på bittelille julaften
Lykkespill
: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Vi har en innholdsrik torsdag foran oss, og her er det litt av hvert å glede seg til. Mantorp er først ut med deres V4-lunsj kl.12.20, før Drammen overtar med sin V5-lunsj kl.13.40. Det store HØYDEPUNKTET denne torsdagen skjer i Bergen hvor det altså er JACKPOT I V65-SPILLET. Hele 435 428 ligger ekstra i sekserpotten, og løpene begynner kl.18.55. Åby avrunder torsdagen med en FLOTT V64-OMGANG kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp byr på en åpen og spennende lunsjomgang torsdag. De helt klare bankerne finnes ikke, og noen av løpene er dessuten svært åpne. Her burde det gå mot flotte kroner til de med riktig rekke, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 11 Tiger Marke – Spurtet strålende nedover oppløpet nest sist, mens den vant veldig enkelt sist. Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, mens det nå skal dreie seg om en vanlig lunsj. Har normalt en stor sjanse å runde til seier, og det er snakk om en motivert favoritt. Vi dobler dog bongene opp med 7 Final Dream som er ordentlig bra på sitt beste, og som ikke står tilbake for noen i dette feltet om det bare løser seg fra et noe sjansebetont spor.

V4-2 : 3 Ridgehead Mikko – Blåste til tet sist, slapp, og fikk siden maks. Trengte nok en ordentlig blåser etter en liten pause, og vi forventer den forbedret til denne starten. Kan ikke få bedre betingelser, og som lite spilt er den verdt et forsøk. Settes frekt først i et ellers ganske jevnt felt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 5 On Track Orange – Dette er et SVAKT løp uten de helt store stjernene. Hesten vi plasserer først er i en ganske bra form, og den spurtet fint tilslutt sist. Fjerde sist spurtet den også bra, og da viste vår klokke 12,6 s 800m… Motstanden her skremmer ikke for å si det mildt, og den burde dukke opp på foto i omgivelser som dette. Vår klare tipsener.

V4-4 : 6 Just Invincible – Åpent og spennende i finalen, eller er det bare slik at vår tipsener gjør kort prosess? Feelingen her sier nemlig tet og slutt… Var god fra tet fjerde sist, og den vant da på en bra tid. Har ikke levert like bra etter, men glem da ikke at vi her har med en hoppe å gjøre. De kan være noe variable… Kim Eriksson er tilbake i jolla, og det er i hvertfall et pluss. SKAL MED PÅ ALT!