Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V64 Solvalla: Jepson har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Herlig V65-opptur i Danmark 2. februar - Kr.1 980 ble til Kr.22 141,-!
Under JACKPOTOMGANGEN til Skive denne lørdagen traff vår danske ekspert, Carsten Rabjerg, godt på flere av bongene. Nettavisens største V65-bong med en innleveringspris på Kr.1 980 betalte ut knallfine Kr.22 141,-. På Eksperten ble det fullklaff for denne bongen samt to systemer a Kr.4 000 (Kr.1 000 per andel). Disse systemene betalte ut Kr.23 107 hver seg.

Undertegnede traff meget bra dagen før, 1. februar, i V4-spillet til Romme. På Eksperten suste samtlige bonger inn, og bongen til Kr.968 betalte ut Kr.3 586,-. Petter ville ikke være noe dårligere den dagen, og i V5-spillet på Jarlsberg tok han for seg. På Eksperten satt alt av V5-bonger, og bongen til Kr.480 betalte ut KNALLFINE Kr.5 221,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Jägersro disker opp med en strålende lunsjomgang tirsdag, og det er en omgang hvor de helt klare bankerne ikke finnes. Vi spiller dermed uten, og krydrer bongene med godbiter. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V4-1 : 2 Piglet Pil – Debuterer for Lugauer tirsdag, og det kan fort dreie seg om en vinner direkte. Er nemlig ikke så verst på sitt beste, den står perfekt til, og den er kjapp fra start. Settes først i et løp hvor flere kommer ut i ny regi, og det kan derfor være smart å bruke noen hester i innledningsløpet.

V4-2 : 9 Ambra Godiva – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den kommer til Sverige med storform i kroppen. Kom i et voldsomt angrep via fjerdespor ned mot siste sving sist, blåste rundt feltet, og pullet nedover oppløpet til en fullstendig overlegen seier. WOW, den så altså helt enorm ut for dagen! Leverer den noe tilsvarende her så må dette dreie seg om en flott mulighet. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 1 Bella Mont – Er en ekstremt speedig hoppe, og den har en OK oppgave foran seg nå. Gikk fullt godkjent etter hinder på veien sist, og den er normalt ytterligere forbedret med den blåseren i kroppen etter pause. Fra eventuelt rygg leder er den svært aktuell, og den må passes. 2 Beatriz – Er bedre enn raden, og den kan fort komme i et løp som dette. Var meget solid sist, men feilet da som knepent slått på streken. Kan ikke få et bedre løp når det gjelder motstand, og den skal helt klart passes.

V4-4 : 3 A Leth Life – Strålte det av sist, og den vant utrolig enkelt fra tet på 14,5/2000ma da. Er LYNRASK fra start, og fra eventuelt tidlig tet må den ha en stor sjanse. Klar tipsener i et ellers veldig fint løp med en del bra hester.