Spennende V4-lunsj på Romme


Jörgen Westholm er aktuell i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Jörgen Westholm er aktuell i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Romme byr på fyldige felter, mange vinnerkandidater, og det er en spennende lunsj vi har foran oss. Vi byr blant annet på en storskrell som er bedre enn raden..

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang på Momarken
V64 Jägersro: Stor V64-jackpot med over 1,8 millioner ekstra
Oddstips 1: City må jobbe for seieren
Oddstips 2:
CSKA får det tøft på bortebane
OL-tips 1: Emil Iversen er på medaljejakt
OL-tips 2: Lunde Pedersen er en joker i gullkampen
OL Pyeongchang: Her er programmet for vinter-OL

Syv V75-andelslag med fullklaff på Forus 10. februar!
Det ble fullklaff for totalt SYV ANDELSLAG på Eksperten denne lørdagen, og disse betalte ut fra Kr.15 652 til Kr.16 549. Prisene på disse andelslagene var på Kr.1 500 (fem andeler a Kr.300), og opp til Kr.3 600 (fire andeler a Kr.899). I V4-spillet på samme bane ble også fullklaff på V4-bongen til Kr.420, og den betalte ut Kr.2 597,-.

Dagens beste banker innfridde, og den ble faktisk servert mot dagens tyngste V75-favoritt, Orlando Knick. Bankeren vi gikk for var nemlig Kick Off Classic, og følgende info ble servert på den:

V75-7 : 1 Kick Off Classic – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og normalt dreier dette seg om tet og slutt. Ble matchet mot langt bedre hester enn dette i fjor, og den travet for eksempel 13,5/2100ma i Drammen etter et løp i dødens den siste runden… Noe slikt er ingen i dette feltet i nærheten av. Har nå fått tre løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og den er MILEVIS bedre enn raden! Nest sist viser den 10,3 s 300m, og den går pigg i mål. Nå sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende fast. Følger bilen fra start når den blir laddet med, og ingen henter en lengde på den. VI TROR KNALLHARDT PÅ TET OG SLUTT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Romme byr nesten som vanlig på fyldige felter, og dermed er det igjen litt utfordrende å løse denne V4-rebusen. Spesielt V4-2 + V4-3 er det en "haug" med seierskandidater, og ingen skal bli overrasket om det skreller både en og to ganger. Vi jakter tusenlappene med følgende:

V4-1 : 5 Thunder Rick – Innledningsløpet denne tirsdagen er av en elendig klasse, og det trenger ikke å være helt lettløst. Vår ide innledet lovende med to seire, men har så feilet to ganger. Kommer nå ut etter pause, og leverer den bare som den skal etter oppholdet så er den HET. PS. 2 Superdry Pellini – Er nok den beste hesten på ren kapasitet, men den virker klink ustabil, og det ble også galopp etter pause sist. Utfordrer om den bare går feilfritt.

V4-2 : 11 Finnskog Odin – Er 20m tøffere ute enn tidligere, og nest sist tapte den altså for 4 Grude Svarten fra likestart. Avsluttet da knallsterkt. Nå sist gikk den et enormt løp etter en grov galopp, og dette er en traver i en voldsom form. Selv om den er hardere ute så er den såpass bra nå at den kan overraske litt med flyt. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 12 Coyote Roadrunner – Ble det feil for sist, og det kunne bare ikke gå. Både nest + tredje, og fjerde sist varslet den form, og dette er en traver som er betydelig bedre enn raden. Nå er den noe billigere ute, og med flyt på veien kan dette fort være omgangens store skrell. Settes helfrekt først, og vi roper et varsko!

V4-4 : 6 Nouvelle Avenue – Stod til 16x mot kanonen Southwind Feji i V75’en sist, men da ble det galopp. Gangen før var den helt strålende fra dødens. Er i sin absolutte toppform, og her blir vel det også gratis tet? Har en STOR mulighet uten tull på veien, og vi tror mye på favoritten i finalen!