Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V4-omgang med et stortalent i årsdebut

Spennende lunsjomgang! Et mulig superobjekt blir lansert, og den står alene i DD-spillet + de litt mindre V4-bongene. Du går vel ikke glipp av det?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: PSG - Manchester United på midtukekupongen
Oddstips 1: En umulig oppgave for Solskjær og United
Oddstips 2: Kylian Mbappe lar seg ikke stoppe

Bergsåker er først ut denne onsdagen, og V4-lunsjen fra Sverige begynner som vanlig kl.12.20. Det store høydepunktet skjer på Bjerke hvor det igjen er duket for en herlig V75 Bonus-omgang. Løpene fra landets hovedbane er i gang kl.19.00.

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Undertegnedes bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut hele Kr.11 423,-. Var du med på moroa denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke spesielt lettløst i dagens V4-lunsj, og dette er en omgang med et bra potensial. Vi har jobbet frem flere spennende objekter som vil gjøre livet surt for favorittene, og her er det bare å ta rygg på følgende til Bergsåker:

V4-1 : 6 May Lady Lear – Trakk seg fra tet sist, men ble da for PIGG på bittet, og vi er usikker på om dette er en hest som skal gå foran. Gikk pigg i mål etter sene luker nest sist (13,9 s 800m), mens den var klink overlegen tredje sist. Neppe noen er bedre på ren kapasitet, og som et frekt bud må en være spennende mot en ikke så altfor tøff motstand.

V4-2 : 5 Heathcliff – Skulle 1 Duke Of Mine varme opp i en bra stil etter pause så kan det naturligvis dreie seg om tet og slutt for en hest med bra fart i kroppen sin. Dog vil vi uansett varsle litt for Heathcliff som mer MYE bedre enn raden, og den lukter virkelig på en seier nå. Feilet som HELPIGG i et angrep på siste bortre sist, og den gikk glipp av en plass helt der foran. Kan ta revansj, om det bare klaffer bedre nå!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 14 B.W. Rune – Er kanskje den mest spennende 4-åringen som årsdebuterer blant de kalde i 2019, og den er helt overlegen mot en billig gjeng som dette om den bare går feilfritt. Som 3-åring avslørte den en voldsom kapasitet, men galopper ødelagte mye for den da. Persson pleier å ha hestene sine i svært god skikk når han drar dem ut etter litt lengre pauser, og vi håper å få se en helt perfekt B.W. Rune på onsdag. Bankes på DD samt de litt mindre V4-bongene!

V4-4 : 4 Mr Charming – Småskummel finale hvor det kan være smart å plukke med noen hester. Vår ide ligger stadig i skorpen, og snart må vel det komme en seier fra denne kanten? Leverte en bunnsolid sisterunde sist, og den avsluttet riktig så fint nedover oppløpet. Her er den kun 301 kroner fra å vippe over på 20m tillegg, og den står altså nydelig inne i dette løpet. Slår til som en mulig godbit?

Kommentarer til denne saken