Spennende V4-omgang på Solvalla


Stefan Melander kjører en av våre store luringer denne tirsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Stefan Melander kjører en av våre store luringer denne tirsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Melander har dagens beste objekt! Det kan smelle i finalen! Vi er klar for en ny deilig lunsj fra Sverige! Ny opptur i vente!?

Sportspills meny:
Oddstips: Takknemlig CL-oppgave for Molde
Tour de France: Froome er i trøbbel
V5A Drammen: Rennesvik setter straffesparket
V64 Jägersro: Jackpotfest med en flyvende banker
V65 Momarken: Stortalentet innfrir

Det ble en NY V4-suksess fra Sverige, og Halmstad mandag 13. juli. Våre korrigerte forslag etter strykning satt bra, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420 betalte ut fine Kr.3 982,-. Fra Solvalla denne tirsdagen fortsetter jakten på tusenlappene, og alt om dagens løp finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Årjäng søndag 12. juli så ble det servert nye solide tips til Sverige. Vårt store V64-forslag med en innleveringspris på Kr.1 260 betalte ut Kr.6 005,- DD ble ranket ut på 1-rekke, og godbiten Lotta Roc (Odds 7,23) ble det servert topp info på! DD-odds: 18,01. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dette er tirsdagens menyer:

Kl.12.20 - Solvalla (V4)

Kl.13.30 - Drammen (V5 + V4)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.20.05 - Jägersro (V64 + V4)

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Vi har en spennende lunsj i vente fra Solvalla tirsdag. Det er mye ungt på farten, og med tanke på at de ikke pleier å være av de mest stabile så kan dette gi riktig hyggelig med penger! Her er dagens objekter:

V4-1 : 11 Swiss Account – Urutinerte hopper med lavt grunnlag, og slike løp er alltid litt skumle da disse ikke er til å stole på. Ideen vår er et løfte, og nå sist ble den sittende bom fast som pigg på en meget god tid. Utvikler seg hele tiden, og med flyt så kan den felle alt til bra odds i lukene. OBS!

V4-2 : 3 Ceasar Sisu – Er en bra 3-åring med fremtiden foran seg. Ble plukket ned av meget gode Pacific Broline sist, men gjør uansett et fint løp da det går lynraskt tilslutt. Vi hadde 11,0 s 500m på klokken. Skulle den komme seg foran her så er nok dette løpet kjørt, og vi føler det er en motivert favoritt selv om det er en del bra hester imot.

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 3 Digital Extreme – Var helt fantastisk sist, og er den i nærheten av noe sånt her, ja, da taper den ikke dette. Dundret stortsett på utvendig sist, og første 1000m ble passert på helt ville 12,8! Når den da greier å svare opp en smygkjørt hest nedover oppløpet, ja, det imponerte oss veldig. Vi tror at ingen tør å svare den på tirsdag, for de så nok hva som skjedde sist… Det burde bety relativt tidlig tet, og da skal dette dreie seg om en flott mulighet! MÅ SPILLES!

V4-4 : 4 Andover Tommy – Åpen finale, men favoritten har en OK sjanse her. Var uheldig sist, og den kom til mål med krefter igjen. Er helt sikkert en av de beste hestene på kapasitet, og den første seieren kan komme nå. Vi velger dog å gardere her da det finnes luringer. 3 Malin Sisu – Har fått to løp i kroppen, og sist ble den sittende bom fast med alle kreftene sine igjen. Har nå fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er pågang. PASSES!