Spenstig galoppkveld på Bro Park


Per Anders Gråberg (som her vinner med The Kid på Øvrevoll tidligere i år) rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Bro Park tirsdag kveld.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Per Anders Gråberg (som her vinner med The Kid på Øvrevoll tidligere i år) rir Nettavisens favoritt i V4-1 på Bro Park tirsdag kveld. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Det er både V4 og V5 på menyen, når Bro Park inviterer til en flott galoppkveld tirsdag.

Sportspill øvrige tirsdagsmeny:
V4 Visby: Nytt snadder blir servert i lunsjen
Oddsdobbel 1:
Barcelona har slått voldsomt tilbake
Oddsdobbel 2:
Nå mener Leeds alvor
Oddstips OBOS-ligaen:
Skålevik er blitt en hit i Start
Oddstips Champions League:
Uthvilt Roma kan ta Atletico

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En meget hektisk tirsdag står for tur, der hele tre baner skal i sving til kvelden. Før den tid er det V4-lunsj på Gotland og Visby travbane. Til kvelden er det galopp med både V4 og V5 fra Bro Park, det er V65 fra Jarlsberg travbane og det er V64 fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om galoppløpene på Bro Park. Det er altså både V4 og V5 på plakaten og V4-3 er samtidig identisk med V5-2. V4 har spillestopp kl 18.00, mens V5-1 starter kl 18.50.

Dobbeltbanker i V4-1
Det ser ut til å bli en interessant V4-runde på Bro Park tirsdag. På de flate bongene satser vi på dobbeltbanker i V4-1. 11 Global Boxticker (Per-Anders Gråberg) var bra i debuten og blir trolig klar favoritt. Men 6 Society Flight har gått to fine løp, og vi synes han verdt en plass på kupongen.

Også i V4-4/V5-2 tror vi det er mulig å ta bort en del hester. Seks hester bør være heldekk, og 6 Strawberry Thief, 4 Ghashaam og 9 Paakame Enki kan være en trio som holder. I V5-spillet står vi disse på tre på samtlige forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

De tre siste løpene i V5 virker åpne, så her tror vi bestemt at det blir fine penger.