Spenstig V4-omgang i Östersund


Ulf Ohlsson er som vanlig aktuell i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er som vanlig aktuell i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spiller uten banker! Mulig sjokk varslet form sist! Frekkis som fort feller en tungt betrodd favoritt! Vi er klar for en flying start på uken!

Sportspills meny mandag:
V65 Drammen: Solberg bankes i jakten på tusenlappene
V64 Halmstad: Untersteiner innfrir med sin nye stjerne
Oddstips 1: Swansea best hjemme i Wales
Oddstips 2: Brann har regien
TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen. 

Når det gjelder dagen i dag så starter moroa i Östersund med V4. Deretter blir det V65 i Drammen før Halmstad avrunder med V64 fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Sørlandet i går så ble det svært enkelt, og det var ikke lett å hente noe spesielt på hjemmebanen min. I V5-spillet så ble det dog fullklaff på Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.128,-. Den betalte ut Kr.993, og supersjokket Tangen Odin (3,3%) var med på samtlige bonger!

Östersund innleder uken med et V4-spill som ikke er helt lettløst. Vi tror dog at V4-1 + V4-4 er perfekte spareløp for å komme i mål i dagens omgang. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 6 Tyri Balder (29%) – Tre hester høyer seg klart over de andre, men tipsnikken, ja, den gir vi til Team Tjomsland sin hest. Tyri Balder føler vi nemlig er best på kapasitet, og med svært rutinerte og dyktige Ove A. Lindqvist opp så er hesten i de beste hender. Feilet sist, men det setter vi på uturskontoen. Har ellers vært veldig bra, og den skal ha en fin sjanse i innledningen. MOTIVERT!

V4-2 : 5 Obsli Star (5%) – Fem hester kan vinne V4-2. Ideen vår blir nok ikke mye spilt, men med form som er bedre enn raden så skal den ikke undervurderes. Nå sist så innledet den svakt, men den kom tilbake, og ble sittende fast på oppløpet med krefter igjen. Var litt tung i kroppen sin, og den blåseren har nok bare gjort godt. Kan altså ventes forbedret, og med litt bedre flyt enn sist så kan den overraske. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 11 Kirikou (12%) – Småskummelt løp hvor det kan smelle. Ideen vår kom ut etter en liten pause sist, og den var positiv uten at det klaffet helt på veien. Ble hengt opp i sporene innledningsvis, men ble etter hvert bakket ned innvendig. Fikk aldri skikkelig fritt frem på oppløpet, og selv om det ikke var mye krefter igjen så gav den oss et positivt inntrykk. Ulf Ohlsson opp liker vi, og den skal ikke undervurderes om det bare skulle klaffe litt bedre enn sist. Motstanden skremmer nemlig ikke…

V4-4 : 7 Piedmont (19%) – To hester skiller seg klart ut i avslutningen, og den beste av de to er normalt sett vår ide som har levert fine løp på slutten. På mandag så rykker man alle skoene, sporet er helt perfekt, og her blir det nok et offensivt opplegg. Utfordrer favoritten, og vi roper et stort varsko for denne frekkisen i finalen. MÅ MED PÅ ALT!