*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Store kroner til lunsj

Elione Chaves har flere fine sjanser på Jägersro søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det er utfordrende å være spiller på Jägersro denne søndagen. Våre eksperter er på hugget, og jakter store kroner i V4-spillet!

26.07.15 10:49

Sportspills øvrige søndagsprogram:
Oddstips 1: Det brenner for Hønefoss
Oddstips 2: Odd må hevde seg
Langskudd: Dette er Rosenborgs svakhet
Tippekupongen: Skandinavisk fest på tippekupongen

V64 Hagmyren: Jackpot med over en million ekstra
V5 Harstad: Frekke V5-objekter

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Sist torsdag på Øvrevoll så ble det svært vrient på galoppen, og det var ingen som greide 6-riktige da. Det medfører at vi har en DEILIG JACKPOTOMGANG foran oss på Øvrevoll førstkommende torsdag. Før det så skal imidlertid Jägersro arrangere sin lunsj, og det er en spennende lunsj vi har i vente denne søndagen. Birger, og Morten fant ingen klink banker i dagens V4-omgang, og spiller derfor bankerfritt på de litt større bongene. Mer om omgangen finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høydepunktet på galoppen denne mnd kom på Øvrevoll 9. juli:

Tipsene som da ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk søndag i vente. Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Jägersro (V4 + V5)

Kl.15.10 - Hagmyren (V64) Her er det jackpot med 1.054.520 ekstra.

Kl.15.40 - Harstad (V5)

Kl.18.00 - Sørlandet (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens vurderinger fra Birger, og Morten:

Vi prøver oss med en duo i V4-1 på de flate bongene søndag. 3 Nelson jr blir favoritt, men vi har vel så stor tro på 4 Red Robin. Vant veldig lett i siste start, og vi tror det er mer å gå på. Nå skal det sies at feltet slett ikke er svakt, men dette blir vårt valg i en åpen V4.

3 Obrigada i V4-2 kan også være et alternativ. Svak sist i Gøteborg, men har vært meget god på Jägersro.

I V4-3 blir norske 5 Weisse Socken klar favoritt. Hun har den høyeste farten, men hun har vært litt feig i finishen noen ganger

I V5 har vi en banker, som vi tror skarpt på. 1 Mrs Loreen i V5-4 slo mye bedre hester på Derbydagen, og det må skje noe utenom det vanlige for at hun skal tape.

Noen åpenbar luring har vi ikke. Men 10 Frost i V4-4 spurtet strålende på Klampenborg sist. Takler hun sanden i Malmø, er dette fort en vinner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.