Strålende onsdagsmeny på Øvrevoll


Dancewithastranger (her med Carlos Lopez på ryggen) har en flott vinnersjanse i V4-3 på Øvrevoll onsdag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Dancewithastranger (her med Carlos Lopez på ryggen) har en flott vinnersjanse i V4-3 på Øvrevoll onsdag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter hadde kanonsuksess i V64-spillet på Täby søndag. Onsdag venter nye utfordringer når Øvrevoll byr på V4 og V5.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke:
Store favoritter på farten
Oddstips 1: Tottenham sender Arsenal hjem i skam
Oddstips 2: Marienlyst har igjen blitt et fort
Oddstips 3: 26 års ventetid kan være over
Tippetips: Fem millioner i ellevill Tippekupong-pott
Dagens langskudd 1
: Celta kan slå Barcelona
Dagens langskudd 2: Baskerne elsker å banke Real Madrid

Ny tippekonkurranse: Vinn flotte premier i Nettavisens tippekonkurranse
TV-guiden: Ny drømmeuke for fotballfansen

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig onsdag står for tur. Nettavisens galoppeksperter er rede til å følge opp sine strålende tips fra V64-omgangen på Täby søndag, når Øvrevoll byr på V4 og V5 onsdag. Bankeren 10 Icecapada innfridde og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det var alt annet enn lettløst sist onsdag på Øvrevoll. Da ble det gedigne 72 801 kroner i V4-utbetaling og like gedigne 71 478 kroner i V5-spillet.

Vurderinger av Birger og Morten:
En vrien V4-omgang og en V5 som ser langt enklere ut, det er vår analyse av onsdagens V-spill på Øvrevoll, men slik trenger det naturligvis ikke bli.

Fine vinnersjanser for Cathrine
I V4 velger vi å sette 12 Dancewithastranger først i V4-3/DD-1. Hun var langt bortimot Skandinavias beste toårshoppe i fjor, men kom først i gang i august. Løpet sist på Gøteborg var et langt skritt i riktig retning, og vi tror en hel del på henne. Cathrine Witsø Slettemark  for øvrig tre hester til starti V4-3. Både 3 Allinornothing og 4 Sarepta er i flott form.

- Men Dancewithastranger er den beste. Løpet sist i Gøteborg var veldig positivt. Da slo hun blant annet Silky Road, som seiret sist søndag i godt selskap. Er hun tilbake på sitt beste, skal hun vinne et slikt løp, sier Cathrine til Nettavisen.

Vi bankerspiller 12 Dancewithastranger på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet, men hesten har hatt mye problemer i karrieren, så vi tar med 3 Allinornothing på det største spilleforslaget her på Nettavisen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-spillet bankerspiller vi 5 ICK Moneypenny og Rafael De Oliveira i V5-4. Vår luring I V5-spillet kommer også fra Cathrine Witsø Slettemarks stall. 10 Nighttoremember trener veldig bra, og hun bør strekes tidlig for de spillere som vil gå tynt i V5-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen