*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V4-lunsj med bra kvalitet på løpene

 

Magnus Jakobsson er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Meget fin V4-omgang fra Sverige! Flere godbiter er jobbet frem, og favorittene er fort i trøbbel! Våre oppdaterte lunsjtips til Axevalla er klare - du tar vel rygg?

08.10.19 09:21

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Momarken: Tøffingen moser alle
Oddssingel EM-kvalik: Norge skal feie over Færøyene
Oddssingel National League:
Wayne Rooneys lillebror på opprykksjakt
Spillsenteret tirsdag
: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
VM i håndball: Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite om NHL

En SVÆRT spennende tirsdag venter, og det store høydepunktet denne tirsdagen skjer på SOLVALLA kl.19.30. Her er det nemlig DOBBEL V64-JACKPOT, og det ligger hele 1 534 692 ekstra i sekserpotten. Før det skal vi til Axevalla hvor V4-lunsjen er i gang til fast tid kl.12.20. Momarken står for den norske V65-omgangen, og her begynner V65-1 kl.18.55.

Axevalla disker med en flott V4-omgang til lunsj denne tirsdagen. Det er ganske bra kvalitet på løpene, og det er jevne/spennende løp som venter. Vi skal til lukene med følgende godbiter:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dagens beste banker:
V4-1 : 1 Veravia AS –
Har smellfine betingelser foran seg denne tirsdagen, og sjansene for at dette dreier seg om tet og slutt må være store. Galopperte fra et trangt spor i volten sist, mens den avgjorde på en solid måte nest sist. Følger bilen fra start, og dette ser altså helt riktig ut på forhånd. Motivert favoritt som også vi tror MYE på.

V4-2 : 1 Gandalf Jaam – Er en traver som Jonas Moberg tror på, og det er snakk om en ung hest med bra talent. Var ikke på topp sist, og kommer derfor ut etter en liten pause nå. Kan åpne bak bilen, og den er sikret et bra opplegg fra dette sporet. Plukkes med på alt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 12 Sato – Er BEST, men holder kanskje ikke toppform, og er derfor kun en TIPSENER for oss. Har egentlig skuffet litt de siste gangene, og den kan betydelig bedre enn vist. I et vanlig lunsjløp skal den duge svært godt, og vi blir skuffet om den ikke dukker opp på foto her. 5 Fighting Joe – Spurtet bra i kulissene sist, og den har skrellform i kroppen. Er ikke ueffen med klaff på veien. OBS!

V4-4 : 11 Vikens Brummer – Gikk helt OK i kulissene under ufyselige forhold sist, og dette er slett ingen dårlig 3-åring. Her dukker opp i riktige omgivelser, og den hevder seg her med flyt på veien. Settes knepent først i et ellers veldig jevnt/åpent oppgjør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag