Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Bayern München - Liverpool
Oddssingel CL: Tallene som gir Liverpool håp
Oddssingel CL: Lyon byr opp til dans
VM skiskyting: Her er programmet

Onsdagen er en av våre store favorittdager i uken, for da skal vi igjen til Bjerke Travbane, og det betyr en herlig V75-omgang med start kl.19.00. Glem heller ikke at det nå går å spille V5 til Bjerke, og V5-omgangen begynner kl.20.25. Bergsåker er imidlertid den banen som sparker i gang onsdagen med sin lunsj kl.12.20.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi kom dessverre ikke i mål med de flate bongene på Momarken tirsdag, men Petter Kristiansen sitt V65-system (fire andeler a Kr.1 000) satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.17 976,-. Nå tar vi sats mot en ny dag, og til Bergsåker onsdag skal vi til V4-lukene med følgende godbiter:

V4-1 : 5 Hagentoy – Er i superform, og feelingen her er tidlig tet og slutt. Fikk en smultring i raden sist, men da satt den bom fast som helpigg, og draskylappene ble aldri nappet ned. Er rett og slett i en helt fryktinngytende form, og det skal en ordentlig solid prestasjon for å plukke denne ned fra tet. 9 Esprit Sisu – Dette er hesten i mot, og den har utviklet seg enormt for Svante Båth. Vi er dog usikker på hvor hardt man vil kjøre med den i årsdebuten, og spesielt i et løp med kun 30 000 i førstepremie. Skal dog med om vår klare favoritt garderes. Disse to skiller seg soleklart ut.

V4-3 : 1 Joanna S. – Vidåpent løp hvor en bred gardering kan være smart. Vår ide blir garantert ikke mye spilt, men fakta er at denne ikke er så verst. Den fullførte klart bra etter pause nest sist, og da må man huske på at den satt langt bak mens tethesten åpnet på 21,5 f 1000m… Sist fikk den aldri riktig sjansen, og var ikke helt tom over mål. I sitt siste løp før pausen, tredje sist, ja, da fungerte den ikke som best, men hadde likevel travet rundt 16,0/2140ma uten galoppen mot oppløpet. Duger i omgivelser som dette, og med bra form i kroppen er i hvertfall vi på vakt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 15 Secret Of Joy – Nytt svært åpent oppgjør, og igjen kan det være lurt å bruke litt ekstra hester i et løp som dette. Vår klare ide er i en helt fantastisk form, og nå sist ble den altså sittende bom fast som dunderpigg! Gangen før vant den enkelt etter en avslutning i 12-fart. Står kaldt til spormessig nå, men med den minste flyt må den være HET. SKAL MED PÅ ALT!

V4-4 : 8 Zooropa – Er vi veldig inne på i finalen. Har altså blitt strøket inn et spor, den er kjapp fra start, og her blir det trolig tidlig tet om Robert Dunder kjører til fra start. Fra den posisjonen er fort dette løpet over, og det må dreie seg om en solid mulighet. Var knallgod til seier sist, mens den satt fast med krefter igjen nest sist. Er en ung hoppe som stadig blir bedre, og vi banker den frekt i DD-SPILLET!