Superobjektet fikser V4-opptur

Jorma Kontio kjører en hedershest i finalen.
Jorma Kontio kjører en hedershest i finalen.

Superobjekt gikk enormt etter en grov sjenering sist! Montevinner med større løp i vente! Hva er vel bedre enn å starte lørdagen med å hente ut V4-cashen?

Sportspills meny lørdag:
V75 lørdag: Dobbel sjuerpott med Support Justice
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Det ble servert MEGET STERKE tips til lunsjen på Bjerke torsdag 16. april. Alle våre V5-forslag satt, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, det betalte ut flotte Kr.4 874,-. Lunsjforslagene våre spilte totalt inn litt over Kr.70 000 denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på moroa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp starter opp denne lørdagen med V4 kl.12.45. Vi prøver å komme oss gjennom menyen uten banker, og kan by på følgende:

V4-1 : 2 Politiken – Dette er en bra montehest, og den får sjansen i fra helt perfekte betingelser. Etter pause nå sist så fullfører den helt OK i et vanlig travløp. Var da ute i tøffe omgivelser. Den blåseren skal normalt sett ha gjort godt, og vi ser ikke helt bort i fra at dette er en hest man matcher for Olympiaritten neste lørdag på Åby. SPILLES.

V4-2 : 12 Max Not Sand – Dette er et lärlingserie-lopp, og det er stor forskjell på kuskene. Ideen vår har ikke den beste kusken, men på form er ingen bedre. Gjør nesten bare bra løp, og den avgjorde sikkert sist på en god tid. I slike løp som dette så pleier det å «koke» litt, og får Max Not Sand tempo, ja, da trenger den ikke bli veldig lett å ha med å gjøre tilslutt. MÅ MED PÅ ALT!

I dag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente.

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V4-3 : 6 Eaudevie Akema – Løste meget bra ut den rette veien sist, men hva hjelper det når den blir kjørt rett ned i en stygg situasjon i den første svingen? Ikke mye. Taper stort terreng, men den går gnistrende i kulissene etter dette uhellet, og vi har 14,0 s 1700m på klokken med krefter igjen. Prikker kusken starten her så kan det bli tet, og da skal dette dreie seg om en solid mulighet om den er i nærheten av løpet sist. DETTE ER DAGENS BESTE SPILL I V4-OMGANGEN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-4 : 2 Trixarn – Er altså 12-år, men den har en innstilling som en 3-åring. Viser nemlig en herlig fighter vilje gang på gang, og slikt blir det seire av. Er lynrask fra start, og den burde ha en bra sjanse på teten her. Kommer den seg først foran, ja, da er den veldig seig, og mot en ikke akkurat steintøff motstand så dreier dette seg fort om en vinner. Må bare spilles påny!