Gå til sidens hovedinnhold

Tetbanker sørger for V4-opptur

Visby er vertskap for torsdagens V4-lunsj. Vi liker omgangen, og mener det kan smelle i flere løp!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Stor jackpotomgang med 440 344 kr ekstra
V65 Øvrevoll:
Lopez vinner med alt
V5-lunsj Drammen:
Vi jakter lunsjsuksess i Drammen
Midtukekupongen:
Norge klar sikker på midtukekupongen
Oddstips Nations League: Norge vinner alltid mot Kypros
Oddstips Nations League: Frankrike utnytter tyskernes rufsete form

Vi nærmer oss den store klasseløpshelgen på Bjerke. Lørdag er det divisjonsfinaler med kanonfine spilleløp og i V75 er det Gulljackpot. Søndag er det klart for finaleløpene i både Kriteriet og Derby og det er i tillegg internasjonal V75.

NB! Fredag er det 97 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Men før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik torsdag, som har sitt spillemessige høydepunkt med jackpotomgangen i V65 på Bergen travpark, der det er 440 344 kr ekstra i sekserpotten. I tillegg er det er meget spennende V65-omgang på Øvrevoll. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Visby og litt senere på ettermiddagen er det V5-lunsj fra Drammen her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Strålende V75-fulltreffer på Jägersro 2. september – 324 kr ble til 11 134 kr.
Det ble servert MEGET STERKE V75-tips fra Rolf Lerum denne søndagen, og det meste satt som det skulle! Hans mellomste V75-forslag (innl.pris kr 324),suste inn og betalte ut knallfine 11 134 kr. 5 La Diva Rossi (markert på 2,4 prosent i V75-5 og et 6. valg) var den store overraskelsen. Denne hadde Lerum markert på kun tre hester. På Eksperten ble det klaff for hele 25 andelslag, og disse betalte ut fra 11 134 krog oppover.

Bra V75-klaff på Klosterskogen 1. september
Lørdag ble det fullklaff for 26 Siste info V75-bonger på Klosterskogen for Leirvåg. De billigste bongene kostet kr 900 (fire andeler a kr 250/fem andeler a kr 200/ti andeler a kr.100), og disse betalte ut kr 4 895 hver seg. Alle disse bongene hadde også markert for 7 Bleeding Heart i V75-7 (markert på 5,2 prosent) som tapte på målfoto mot 2. valget 2 Soros Kronos markert på 15,9 prosent). Sju rette med Bleeding Heart hadde betalt 9 199 kr, mens det nå ble 3 797 med Soros Kronos.

Heretter skal vi rette fokus på Visby, og kun det. V4-omgangen har helt klart et fint potensiale. Vi byr på følgende analyser:

V4-4: 3 Irina K. I dag står denne hoppa meget fint til. Sprint er hennes defintivt beste distanse. Rutinerte og gode Petter Karlsson setter seg opp, og jeg tror på tet og slutt. Sist hun hadde lignende betingelser var femte sist på dagens bane. Da ble det enkelt tet, men hun fikk ikke ligge i fred underveis. Irina K. sprintet uansett unna til en overlegen seier på 1.12,5. Hovedopponenten 8 Kirkebys Rut har en iskaldt spor. Trolig er han langt bak min banker tidlig. Irina K. leder dette rundt om. All in i begge spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-1: 10 Sundbo Rindi.
Etter strykningen av 3 Kyrkebys Bojan ble dette løpet åpent. Sundbo Rindi blir ikke en av favoritten i dette løpet, men hoppa er god nok til å vinne. Sist måtte hun angripe for tidlig, glem det løpet. Tredje sist spurter hun hyggelig til tredjeplassen. I april var hun ute på Solvalla og møtte på hester som Arch Lane, Output Pressure og Flare. Her fullførte Sundbo Rindi meget sterkt til femteplassen. Med en lik innsats kjemper 6-åringen veldig høyt oppe i dagens løp. Passes!

V4-2: 9 Ari Ben. Igjen er det Petter Karlsson som jeg håper og tror er i fokus. Dette er en god traver. Fjerde sist, når dagens kusk satt opp bak, ble han tredje bak knallgode Linda`s Girl og Dooleys. Det var en veldig fin prestasjon. Nest sist var vallaken ute i et bra løp til Visby å være, og hesten spurtet godt til fjerdeplassen. Nå sist var det snakk om V75-løp han deltok i. Her fikk ikke Thomas Jonsson og Ari Ben med seg noe penger hjem, men han er kun en lengde bak Ilona Håleryd - og to lengder bak Schatzi Fayline i mål. Dette er to meget gode hester. Ari Ben møter overkommelig motstand i dagens løp. Mitt førstevalg!

V4-3: 10 B.G Arne virker til å være veldig fin form for tiden. Innsatsen på Solvalla sist var femstjerners. Runden igjen ble B.G Arne sendt i tredjespor av kusk Jonathan Gustavsson. I den siste svingen måtte ekvipasjen ut i fjerdespor, men hesten leverte et strålende oppløp og tapte med minst mulig margin. En slik innsats tror jeg rekker svært langt i et løp som dette. På Romme nest sist var og Adrian Chip-sønnen veldig positiv. Motivert objekt!

Kommentarer til denne saken