Tilbake til hverdagen for Untersteiner

Peter Untersteiner, og B.B.S. Sugarlight tok en bejublet hjemmeseier søndag_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Peter Untersteiner, og B.B.S. Sugarlight tok en bejublet hjemmeseier søndag_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Fantastisk objekt kan bankes frekt! Sjokk i innledningen som blir spennende å følge i ny regi! Vi er klare for en topp start på uken!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Folkehesten bankerspilles
V65 Jägersro: Strålende galoppmandag i Malmö
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har vært gjennom en helt utrolig travhelg hvor høydepunktet skjedde på søndag. BBS Sugarlight fikset en bejublet norsk seier foran mange tusen tilskuere i årets Oslo Grand Prix med 1 500 000 til vinneren. Peter Untersteiner uttalte etter løpet at han var utrolig glad som hadde fått være med på den sensasjonelle reisen sammen med norges beste hest. Fredrik Solberg som trener hesten har gjort en strålende jobb med det som en gang var en vanlig lunsjhest i Norge.

Papagayo E. ble tredje, mens Support Justice måtte nøye seg med femte. Spesielt Papagayo E. imponerte med en fantastisk avslutning.

I kaldblodsløpet fikk vi oppleve en herlig duell mellom Lome Brage, og Lannem Silje. Lome Brage trakk det lengste strået i en tett oppløpsfight, og vant fullt fortjent.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter denne festhelgen så er det nå tilbake til hverdagen. Dog har vi en HØYINTERESSANT uke i vente, og vi ber deg spesielt få med deg følgende:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Halmstad sparker i gang travuken med en spennende lunsjomgang. Her er dagens objekter mot lukene:

V4-1 : 6 Dolce Vici – Vi prøver oss med et langskudd i innledningen. Når det gjelder dypingen som vi her går for så debuterer den for ny trener. Viste bra kapasitet hos Kolgjini, og nest sist så gikk den 15,5/1500m. Kan nok en lav 16-tid med volte, og det er det ikke mange i dette feltet som kan straffe. KAN OVERRASKE I BILLIGE OMGIVELSER!

V4-2 : 2 Without Hesitation – Dette er omgangens godbit. Kom ut etter pause nest sist, og da feiler den som ekstremt godtgående i angrep på siste bortre. Kom «flyvende» da! Hadde gått langt ned på 13-tallet over den samme distansen som nå uten det feiltrinnet. Nå sist ble den bortkjørt, og den fikk en mil frem. Kommer via sjettesporet mot oppløpet, og den avslutter enormt sterkt! Her står den utrolig fint til, og den har en flott sjanse om alt går normalt for seg! SPILLES!

V4-3 : 1 Hertig Shim – Har gjort flere fine løp på slutten, og den ligger virkelig i skorpen nå. Her ser vi ikke bort ifra at den kan bli sluppet tidlig til tet om man bare kommer seg ut fra innersporet, og da er dette definitivt hesten å slå. Nest sist så viser den sterke 11 s 700m på et meget bra sett. Nå burde det være duket, og vi ILER til med tipsnikken.

V4-4 : 1 Bren Derlin AM – Småskummel finale, men hvor vi tror favoritten fikser det om den bare kommer seg avgårde i en feilfri utgave. Den har virkelig utviklet seg den siste tiden, og nest sist så hadde vi 14,5 s 1800m på klokken etter galopp. Fulgte opp nå sist med å avgjøre sikkert. Motivert, men vi stoler ikke 100% på den, og garderinger er derfor påkrevet.