Tjomsland jakter nye laurbær


Øystein Tjomsland har favoritten i Kriteriestoet 2015. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Øystein Tjomsland har favoritten i Kriteriestoet 2015. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Tjomsland har favoritten i Kriteriestoet! Sylvasse ideer som blir latterlig lite spilt! Vi jakter ny opptur fra Sverige, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dobbel: Bournemouth skyter ut av startblokkene
Langskudd: Spennende langskudd til 5,15 i odds
Singlespill: Sarpsborg har kniven på strupen
Tippekupongen:
Endelig er den engelske kupongen tilbake

Leangen (V75): Dobbel-syverpott i en praktfull V75-omgang

Spennende helg i vente: dobbel-syverpott + jackpot:

En helt strålende helg venter, og skal man legge litt ekstra kroner inn i noen bonger så er dette helgen å gjøre det på! Lørdag er det nemlig igjen duket for dobbel-syverpott i V75-spillet, og det er høyoddsbanen Leangen som står for omgangen. Vi kan love deg MYE snadder!

Glem heller ikke at vi avrunder helgen på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner denne helgen:

8. august: Kl.12.20 - Dannero (V4)
8. august: Kl.18.30 - Leangen (V75+V5+V4)

9. august: Kl.12.45 - Hagmyren (V4)
9. august: Kl.15.10 - Jägersro galopp (V64 + V4)
9. august: Kl.18.00 - Drammen (V65 + V5)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla fredag så fikk våre kunder servert Knaborgs Folke (9,6%) som en herlig delikatessevinner! Om kvelden på Umåker så satt vårt mellomste V64-forslag med en innleveringspris på Kr.480 og det betalte ut fine Kr.2 384,-.

På lørdag fortsetter jakten på nye oppturer fra Sverige, og nå kan vi by på følgende fra Dannero:

V4-1 : 7 Garant Sund (8%) – Er en riktig type hest for monte, og den var solid nå sist på en alt annet enn lett bane. På lørdag blir den dessuten kraftig rytterforsterket med Lena Fritz (22%-15% seire de siste to årene), og motstanden skremmer så visst ikke. Dette skal dreie seg om en flott mulighet om den er som sist, og vi må bare rope et stort varsko!

V4-2 : 6 Lord L.S. (3%) – Denne kan vise seg å være litt spennende på lørdag. Den har nemlig støtt på mye bra hester, og her er den billigere ute. Nå sist varslet den dessuten form med å bli sittende bom fast over mål med litt krefter igjen. Med klaff på veien så kan skrellen fort være et faktum, og den er verdtoppmerksomhet. OBS!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V4-3 : 6 Fabulous Toy (6%) – Fullførte oppløftende bak en såpass bra hest som Milton Sigel sist, og på klokken vår stod det 11,0 s 800m uten at den var helt tom på det. Da gikk den med sko på beina, og dette er en hest som tidligere har vært best skoløs. Blir lørdag kuskeplusset med Jorma Kontio, og den er klart god nok til å skrelle! SE OPP!

V4-4 : 1 Aase (39%) – Er en kanon som vant forsøket sitt overlegent. Da skal man huske på det at Tjomsland ikke hadde vært på bane med hesten siden det siste løpet. Nå har den fått denne blåseren i kroppen sin, og den har sett gnistrende fin ut i jobb etter løpet. Kan en 27-tid, og det burde rekke til en seier. Dog dobler vi opp bongen med en hest som er fantastisk bra. 2 BW Gullis (31%) – Var et lekkert skue i forsøket, den er brennkvikk i uttaket, og den kommer til å lede denne finalen av Kriteriestoet LENGE! Kan helt sikkert ned på 27-tallet også den, og vi dobler opp bongene. Disse to hestene er normalt sett betydelig bedre enn de andre, og vi gleder oss stort til duellen!

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen