Topp sjanser for Oliver Wilson på Klampenborg


Oliver Wilson (her på Øvrevoll i fjor høst med Aharat) rir blant annet Nettavisens V5-banker på Klampenborg lørdag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Oliver Wilson (her på Øvrevoll i fjor høst med Aharat) rir blant annet Nettavisens V5-banker på Klampenborg lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Toppjockeyen Oliver Wilson har en rekke flotte vinnersjanser under lørdagens løp på Klampenborg.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Jarlsberg: Dobbel jackpot med over 6 mill kr ekstra
V65 Harstad: Årets beste V65-omgang i nord
Tippetips
: Manchester City jakter historisk trippel
Oddssingel La Liga: Sevilla kan miste alt
Oddssingel FA-cup: Manchester City lar seg ikke stoppe
Oddssingel Danmark: Eks-Eliteserietrener på vei mot Europa
Oddsdobbel:
Lørdagsdobbel til over tre ganger pengene

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Ingen spillere klarte sju rette og i og med at det var Gulljackpot på Bjerke forrige lørdag, er det klart for dobbel jackpot og hele 6 255 572 kr ekstra i sjuerpotten til lørdagens herlige V75-omgang på Jarlsberg. Det er naturligvis lørdagens soleklare spillemessige høydepunkt. Men som vanlig nå i sommerhalvåret er det også spennende galopplunsj på danske Klampenborg og her er det både V4 og V5 på menyen. I tillegg byr Harstad på V65 lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det dog heretter handle om galoppløpene på Klampenborg.  Her starter V4 først med spillestopp kl 12.45, mens V5 som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

Vi låser V4-2 på tre hester
Vi spiller nær sagt som vanlig bankerfritt i V4-spillet og har har valgt å låse V4-2 på tre hester på samtlige V4-forslag. Trioen 12 Frost, 11 Royal Zem og 2 Pull in Carlras blir våre utvalgte.

Mulig dobbeltbanker i V4-2
I V4-1 tror vi mest på 5 Giuseppe Piazzi. Han er enormt kapabel, men også skjør. Oftest starter han en eller to ganger i året, men da er det blitt seire i løp som Oslo Cup og Scandinavian Open (to ganger). Nærmest rangerer vi 4 Alberone, som nok er den hesten av de øvrige som drar størst fordel av økt distanse. Vi står på disse to på de to minste V4-forslagene.

Queen Rouge bør vinne V5-3
I V5 setter vi vår lit til 2 Queen Rouge V5-3. Dette løpet heter Mowernaløb, som er danskenes svar på 1000 Guineas for de treårige hoppene. Sist slo hun 4 Silverstone med fem lette lengder, og sistnevnte ser ut som den hardeste motstanderen. Derfor får Queen Rouge full tillit.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vanskeligst å skille har vi V4-3/V5-1, men også V4-4/V5-2 er et åpent løp. I de to siste avdelingene av V5 ser det ut som et par av favorittene ser sterke ut. Det er imidlertid en del hester som er lite startet, og noen av disse kan overraske.