*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Topp V4-omgang til lunsj

Kajsa Frick er aktuell i lunsjen tirsdag. foto: hanold/foto-mike rttvik

Åpent og spennende! Vi byr på et par superdype objekter som du ikke må gå glipp av! Store kroner i vente på lunsjen?

11.06.19 18:59

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Momarken: Debutant får tilliten på Momarken
V64 Solvalla: Kihlström har V64-bankeren på Solvalla
Oddssingel EM-kvalik 1: Bare seier er godt nok for Wales
Oddssingel EM-kvalik 2: Kan Skottland spille jevnt med Belgia?
Oddssingel EM-kvalik 3: Vi tror Tyrkia bryter bortebarrieren

Vi skal som vanlig først til Sverige denne tirsdagen, og det er Rättvik som står for V4-lunsjen kl.12.20. Om kvelden er det Momarken som arrangerer den norske V65-omgangen med start kl.18.55, mens det er Solvalla som avrunder tirsdagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Strålende OGP-søndag for våre kunder!
Kurt Leirvåg serverte meget sterke tips 9. juni, og det ble en solid opptur i flere av spillformene. Vårt største V75-system med en innleveringspris på Kr.6 000 (fire andeler a Kr.1 500) satt som spikret og betalte ut knallfine Kr.80 139,-.

I V4-spillet så ble det fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut Kr.2 119,-.

I V5-spillet ble det også fullklaff for Leirvågs mellomste bong på Kr.480, og den betalte ut knallfine Kr.9 023,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke spesielt lettløst i dagens lunsjomgang til Rättvik, og dette er en V4-omgang med et bra potensial. Vi låser V4-2 på kun to hester, og det er nøkkelen for oss denne tirsdagen. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 3 Unique Gel – Småskummelt innledningsløp hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi plasserer først så veldig fin ut etter pause sist, men den ble for hissig i rygg leder, og trakk seg derfor noe tilslutt. Vi regner med at man endrer på hodelaget til denne starten, og med en blåser i kroppen er nok den også en god del forbedret. Har et billig løp foran seg når det gjelder motstand, og den skal passes!

V4-2 : 3 Selma Töll – Er LYNRASK ut, og burde ha en bra sjanse på teten her. Var alt annet enn tom når den feilet i tøffere omgivelser enn dette sist, og den gikk glipp av en tid på ca 13,8/2160mv. Fra eventuelt tet er vi klart inne på at dette løpet er over, og den må bare prøves i et løp som dette!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 6 Juni Roadrunner – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var nok ikke helt tom over mål sist. Får den aksjonen å stemme så kan fakta dette dreie seg om tidlig tet, og da skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Kan ikke få et finere løp enn dette når det gjelder motstand, og vi kan ikke gjøre annet enn å varsle skarpt. SKAL MED PÅ ALT!

V4-4 : 9 What A Vap – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og nå er storformen der. Satt bom fast som absolutt fulltanket sist, og WOW hvilket inntrykk det var på den! Det er sjeldent å se hester sitte så fulltanket som det, og den fikk to klare pluss i kanten av oss. Gjør seg ikke bort i et løp som dette om det skulle klaffe litt underveis. Skreller?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.