Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips Champions League:
Ajax kan overraske fotballverden
V65 Forus: Revansj for V65-bankeren på Forus
Oddstips Champions League: Tottenham lar ikke Dortmund få revansj
VM skiskyting: Her er programmet
Lotto: Slapp person foran seg i lottokøen, vant 7,6 milliarder

Ny deilig travdag står for tur. I dag så starter det hele i Sverige. Axevalla er nemlig vertskap for den internasjonale V4-lunsjen. Det er fulle felter og en spennende omgang. Til kvelds skal Rolf Lerum prøve å løse rebusen på Forus. V65-omgangen på Vestlandet tar til 18:55. I Sverige er det hovedbanen Solvalla som arrangerer V64-omgangen. 19:30 er fristen her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Rolf Lerum sin bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut veldig fine Kr.11 423,-. Kleppe Varden og Helen Boko ble begge løftet klart frem av vår ekspert.

Nå kjører vi fullt fokus på V4-lunsjen fra Axevalla. Det er i dag Petter som skal prøve å løse de fire lunsjløpene. Rolf Lerum kjører dermed fult fokus mot kveldsløpene på Forus og Solvalla.

Sjekk ut våres V4-analyser her:

V4-4: 10 Elway Am. Dette er en hest jeg liker skarpt, og som Andre Eklund har klare ambisjoner med. Vallaken har ikke fått det helt til å stemme på slutten. Nest sist gjorde 5-åringen et greit løp etter et tøft opplegg til andreplassen. Jeg synes kanskje hesten burde holdt inn, men det var en godkjent innsats. Nå sist bare rullet han over i galopp inn mot den siste svingen. Når kusk og trener Eklund sender denne hesten så fort ut til start igjen, må vi bare tro at han vil fungere mye bedre. Det tror jeg og hardt på. Mot dagens motstand skal hesten normalt bare være best. Husk at i fjor møtte hesten på dyr som Transendence, Who`s Who, Vainqeur R.P og Selmer I.H. Dette er bare noen av hestene. Ikke bare møtte Elway Am disse hestene, men han hevdet seg også. I øyeblikket er hesten en 35-prosenter. Det er spillbart, og derfor mener jeg det er verdt å ta sjansen på at hesten fungerer bedre her. All in i begge spillformer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-1: Et åpent innledningsløp venter oss. Her blir det bred gardering, men skulle jeg valgt en hest så hadde det blitt 15 Samaras K.M.E. Hesten har vist form på slutten. Tredje sist gikk hesten et godt løp og nærmet seg de første hele veien. Nest sitter vallaken bom fast og har masse krefter spart. Derfor ble 5-åringen kjørt offensivt nå sist. Han ble sliten, men holdt stilen greit etter et meget tøft opplegg. Dagens motstand er alt annet enn avskrekkende, og med rett reise har hesten kapasitet og form til å spurte ned dagens konkurrenter.

V4-2: Andre avdeling er steng på 45 000. Det er blandet kvalitet på konkurrentene her. På de største forslagene endte vi på seks hester. Førstehesten min blir Maharajah-sønnen 8 Water Puddle. Hesten har vist tegn på fin kapasitet, men jeg mener det er noe uforløst her. Det er et talent, men foreløpig har ikke hesten tatt i for fullt. Han gir seg for lett. Jeg tror denne kommer etterhvert. Nest sist gikk han solid til mål. Nå sist ble det dødens hele veien. Herfra holdt 5-åringen fint inn til tredjeplassen. De siste to løpene har nok gjort godt etter en liten pause. Førstehest!

V4-3: Her blir hoppa 1 Alfredo Sauce ganske klar favoritt. Tirsdags morgen er hesten faktisk en 60-prosenter. Dette synes jeg er i overkant. Maharajah-datteren har ikke startet siden i november i fjor. De siste to løpene hun gjorde i fjor burde blitt vunnet. Jeg mener 4-åringen kastet inn håndkleet litt for enkelt. Hun har en hel del potensial inne, men behøver på ingen måte å bare vinne dette løpet.

5 Bring Me Happy er spennende her. Stefan Persson har ikke helt funnet ut av denne, men nå sist var det virkelig stil over hoppa. Hun satt sist rundt den siste svingen, men gikk meget sterkt og satt helpigg i en rygg over oppløpet. Det var femstjerners inntrykk. Bring Me Happy kommer garantert til å gi favoritten en kamp om seieren. Det samme tror jeg 4 Doyouknow kommer til å gjøre. Gift Kronos-datteren gjorde det sterkt til seier tredje sist. Hun møtte så på gode hester nest sist, og var ikke god nok. Nå sist spurtet hoppa svært fint på Åby. Over mål var det høy fart og 4-åringen hentet inn mange ned oppløpet.