Ulf Ohlsson blir vår mann i Rättvik


Ulf Ohlsson kan bli en nøkkelkusk under V4-lunsjen tirsdag. Foto: Morten Skifjeld /Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kan bli en nøkkelkusk under V4-lunsjen tirsdag. Foto: Morten Skifjeld /Hesteguiden.com

Vi har funnet en banker som har vist toppform på slutten. Lunsjen fra Rättvik er spennende!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Rättvik: Ulf Ohlsson er vår mann i Rättvik
V65 Forus: Svært spennende V65-omgang på Forus
V64 Sverige: Dobbel V64-jackpot med et stortalent som banker
Oddstips 1: Ødegaard og Vitesse virker uslåelige på hjemmebane
Oddstips 2: Sprek bortedobbel til over 5 i odds
Oddstips 3: Gjør deg klar for målfest

Elitloppsuken er over oss, og dette er den uken vi gleder oss mest til hvert år. Lørdag venter en GEDIGEN V75-omgang på Solvalla hvor du kan vinne hele 26 millioner! Søndag blir det som vanlig en EKSTRA V75-OMGANG med Elitloppet. Her kan du vinne 17 millioner! Menyene ser praktfulle ut foran denne helgen, og vi kommer naturligvis tilbake med fyldige tips.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så er det over til dagen i dag. En ny deilig dag for oss travspillere. Det hele begynner med en V4-lunsj fra Rättvik. Til kvelds er det stor jackpot i Sverige. I V64-spillet på Jägersro ligger det nydelige 1 960 294 ekstra kroner i sekserpotten. Her må bongene være levert innen 19:30. I Norge er det Forus som kjører V65-omgangen. 18:55 er fristen her. 

Nå rettes alt fokus mot lunsjomgangen fra Rättvik. Bankeren kommer ut i den siste V4-avdelingen.

V4-4: 5 Empire Garbo tror vi har en meget god vinnersjanse i V4-avslutningen. Credit Winner-sønnen har startet kun fire ganger i år. De to siste løpene har hesten gått uten sko og det har sett ordentlig bra ut. Nest sist blir det helt feil med posisjoner, men spurten ned oppløpet var klart positiv. Nå sist blir hesten sittende bom fast til det gjenstår under 100 meter. Inntrykket på hesten var strålende og det var virkelig et forminntrykk. Han gikk faktisk i underkant av 11,0 siste 800 meter. Dagens motstand er ikke all verden. Husk at dette er en hest som ble fjerde i et løp Perfect Spirit vant foran Enterprise i fjor. Vi tror sjansene for seier er fine og prøver dette som dagens beste banker. All in i begge spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1: 3 Finseth Yr har kun startet en gang i år. Det var i Bergen, og her ble det dundrende galopp. Dette er en meget god hest. Stian Eilefsen sin springer stortrives i vårt naboland og dagens løp er helt riktig for Finseth Yr. Problemet er bare disse galoppene. Tre av tre på slutten. Det liker vi dårlig. Uten tull har hesten en ypperlig vinnersjanse. 

6 Nordby Hugin trodde vi kanskje skulle bli enda et hakk bedre i regi Jan Olav Persson. Dagens forutsetninger er perfekte. Ulf Ohlsson kusker, springspor i volten og sprint. Nordby Hugin var og god sist og viste fin form. 

Bør rekke langt med disse to hestene. 

V4-2: 6 Joffrey rekordforbedret seg med 2,3 sekunder i sin siste start og var veldig god. Vallaken gikk en 12-tid den siste 1000-meteren. I alle startene har hesten gått med sko, så her er det masse å hente fortsatt. Joffrey viste såpass fin form ved andreplassen sist at det blir vår favoritt i løpet. 

V4-3: 12 Desefinado årsdebuterte mot billig motstand for litt over en uke siden. Det ble seier, men motstanden var skrall. Glem det. Inntrykket på hesten var det viktigste. Det så veldig bra ut og vi forventer at Nicklas Westerholm sin springer er i enda bedre orden til dagens løp. Vårt førstevalg i et åpent løp.