Umåker med en spennende V4-omgang


Jan Norberg kjører vår banker tirsdag.
Jan Norberg kjører vår banker tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Solid banker! To helt uspilte sjokk! Begge står trolig på under 5%! Umåker byr som vanlig på nye utfordringer, og her skal vi kjempe om fine kroner!

Sportspills meny tirsdag:
V5 Jarlsberg: Flåtens unghester leverer
V65 Forus:
Buer med fete sjanser
Oddstips 1: City er ikke like heldige i kveld
Oddstips 2: Benitez Real Madrid begynner å ta form
Oddstips 3: Wednesday i herlig flyt

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

En ny herlig trav- og galoppuke er i gang, og denne uken byr på V75 både lørdag og søndag. Her hjemme er det Jarlsberg travbane som er V75-arrangør lørdag, mens det er ekstra V75 til Eskilstuna og Sverige søndag.

Norsk Rikstoto byr på en rikholdig spillmeny tirsdag. Som vanlig er det V4 fra Sverige først ut, der tirsdagens arrangør er Umeå. Deretter overtar Jarlsberg med lunsj-V5 her hjemme. Til kvelden er det duket for V65 fra Forus, og en gedigen jackpot i V64-spillet fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Galoppfesten fortsetter
Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling. Fredag 30. oktober smalt det igjen på Øvrevoll! I V5-spillet kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.

Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under V64-jackpotomgangen i Halmstad mandag serverte vi vinnere som: Aroma Grim (4-valg /12%), Juniata Hanover (2-valg/36,3%), og Tooca (2-valg/17,1%). Dessverre ble vår banker for dagen, Bryssel (2-valg/32,1%), slått av et "monster" av en hest, og Breidabliks Nubbe var det ikke noe å gjøre med. På siste info bongene så ble det seks riktige på samtlige bonger! Her valgte vi nemlig å banke Tooca.

I lunsjen på Umåker tirsdag så går vi all in på 3 Quakerman (V4-2), og kan ellers by på følgende:

V4-1 : 3 Horgen Ylva (23%) – Blir trolig et andre eller tredjevalg i innledningen som på papiret kan virket svært åpent. Her føler vi dog at det er et visst skille på hestene, og ideen vår likte vi godt i Harstad sist. Avslutter nemlig fint mellom hester på oppløpet, og den var ikke helt tom i mål. Hadde VELDIG godt av det løpet i kroppen, og den kan ventes en god del forbedret til denne starten. Blir dessuten kraftig kuskeplusset med John Östman, og den må tas på alvor! OBS!

V4-2 : 3 Quakerman (74%) – Er en ordentlig bra 4-åring, og den imponerte sist ved å vinne lett på en fin tid. På tirsdag venter en ny relativt billig oppgave, og vi tror bestemt på tidlig tet og slutt. Rapportene på hesten er veldig fine før denne oppgaven, og det meste taler for en ny seier. SPILLES!

V4-3 : 7 Rasmus Sisu (2%) – Kan være skrellen i et småskummelt løp som ikke er helt lettløst. Vårt skrellobjekt er BETYDELIG bedre enn raden, og den har vært bra etter avbrekket. Nå sist får den aldri helt sjansen, mens den nest sist fullfører klart bra på en god tid. Her står den perfekt til i springspor, den kan åpne, og fortsetter den bare sin fine fremgang, ja, da kan den sjokke. PASSES!

V4-4 : 7 Rent A Tent (2%) – Har ikke fått vinne i år, men den har uansett levert flere sterke innsatser. Nå har den fått seg to løp i kroppen etter en liten pause, og det har nok gjort godt. Løfter den seg bare et lite hakk til denne starten så trenger den ikke å være helt borte i det som er en VIDÅPEN finale! Prøves som et sjokk i et løp som er vrient å regne på.