Untersteiner fikser lunsjen


Peter Untersteiner, her bak B.B.S. Sugarlight, har fine muligheter i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Peter Untersteiner, her bak B.B.S. Sugarlight, har fine muligheter i lunsjen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Untersteiner, far og sønn, kan fort gjøre rent bord i lunsjen! Sjekk ut dagens snadder, og ta rygg mot tusenlappene!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Leangenfest med Mjøen
Oddstips 1: Djurgården og Patrick er i støtet
Oddstips 2: Irland gjør jobben i Dublin
Oddslangskudd: Modo mye bedre enn vist

Ny galoppfest - luketømming på Jägersro 15. november!
På Jägersro 15. november var det påny duket for klaff på galoppen, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

Følgende info ble servert på den store overraskelsen:
V65-1 : 2 Maksi Amour –
Vi prøver oss med en skrell i innledningen, på en hest som er på vei opp i form, og det er aldri feil på slutten av en lang sesong. Den var bra etter pause nest sist, mens den sist ble sittende fast i det lengste, og den så pigg og fin ut i målgangen med krefter igjen. Er lørdag 40m billigere ute kontra Greyhound D’Estino som den har møtt tidligere, og skulle det klaffe med opplegget, ja, da er vi litt inne på at luringen Svein Ove Wassberg kan felle favorittene med vårt sjokk!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Halmstad serverer sine kunder en lunsj med bra kvalitet på løpene. Våre bonger er uten bankere denne mandagen, og her er det bare å få med seg følgende objekter:

V4-1 : 1 Mr Hot Shot (23,8%) – Feelingen er at det blir tet på draget vårt, og da er dette hesten å slå. Var ikke på topp sist, men da må den ha vært indisponert for dagen. Gangen før var den solid, og da slo den det som blir den trolige favoritten her, Breidabliks GT. Tilbake på sitt beste er Mr Hot Shot en meget bra hest, og den har ikke gjort mye feil de siste mnd. SPILLES!

V4-2 : 2 Tahays Blue Amber (14,8%) – Dette er ingen dum hest, og den fullførte bra sist. Kommer nå ut i regi Peter Untersteiner, og den skal ikke være mye forbedret før den er HET her! Sporet takler den normalt sett, og mot en billig gjeng så må det dreie seg om en flott mulighet! Må bare prøves!

V4-3 : 4 Paparazzi M. (17,0%) – Her blir det full bøtt fra start, og sjansene for tidlig tet burde være fine. Har vært ute i tøffe omgivelser, og selv om det kun ble en smultring sist, ja, så gikk den klart godkjent. I et vanlig lunsjløp duger denne tøffingen alle dager i uken, og dette er et riktig løp for Paparazzi M. MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 7 You Know Me (21,2%) – Så enorm ut da den bare forsvant fra de øvrige nest sist, og da hadde vi 11,6 s 400m på klokken som ubrukt. Var også klart bra i nederlaget nå sist. På mandag står den i springspor, og det burde bety tidlig tet. Da er dette hesten å slå, og den er verdt et forsøk mot favoritten!