*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Untersteiner har bankeren

Johan Untersteiner kjører vår banker i lunsjen på mandag. Foto: hesteguiden.com

Banker som er betydelig bedre enn rad! Uspilt 30-oddser som du vil like infoen på! Vi er klar for en herlig ukestart! Du tar vel rygg?

13.07.15 12:56

Sportspills meny:
Oddstips: Kan bremse Høies medaljejakt
V64 Rättvik: Kontio har luringen
V65 Leangen: Herlig V65 fra Leangen
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fra Årjäng søndag 12. juli så ble det servert nye solide tips til Sverige. Vårt store V64-forslag med en innleveringspris på Kr.1 260 betalte ut Kr.6 005,- DD ble ranket ut på 1-rekke, og godbiten Lotta Roc (Odds 7,23) ble det servert topp info på! DD-odds: 18,01. Fra Sverige denne mandagen fortsetter vi jakten på tusenlappene, og alt om dagens V4-omgang til Halmstad finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ukestart, og dette er dagens meny:

Kl.12.20 - Halmstad (V4)

Kl.18.50 - Leangen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Rättvik (V64)

Fra Halsmstad mandag så er de tre siste løpene i V4-spillet utfordrende. I innledningen så synes vi dog det ikke ser så åpent ut, og her tror vi mye på at dyktige Johan Untersteiner leder rundt om med 1 Carro's Girl. Dette er også vår banker for dagen!

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V4-1 : 1 Carro’s Girl – Dette er for oss et SOLID spill i innledningen. Vi snakker her om en hest som er MILEVIS bedre enn raden, og nå er det duket. Nå sist så feilet den som ubrukt i angrep i den siste svingen. Hadde landet på en lav 14-tid/2160mv. Gangen før så avslutter den strålende i kulissene, og da hadde vi 10,3 s 500m på klokken. Er meget kjapp ut på volte, og fra tet her så burde dette være over. SPILLES!

V4-2 : 8 Mr Pellegrino – Møter denne mandagen på en relativt billig gjeng, og vi tror på en flott mulighet. Er brennkvikk fra start, og selv fra dette sporet så tror vi den kan sitte tidlig i tet. Uten de helt store tøffingene med i feltet så trenger ikke første 1000m å gå så enormt fort, og da renner fort vårt store drag unna fra spiss. I løpet sist så var den med på en 08-åpning, men fra rygg leder fant den ingen luker, og den ble sittende bom fast med mye krefter igjen. STOR OBS-hest som må med på alt!

V4-3 : 3 Digital Motion – Kom ut etter pause sist, og den så litt tung ut for dagen. Gjør uansett et helt OK løp, og tiden ble bra. Hadde svært godt av den blåseren i kroppen, og den kan ventes mye forbedret til mandagens oppgave. Her står den ypperlig til spormessig, motstanden er den riktige, og den skal passes. Prøves som en frekkis!

V4-4 : 6 Dolce Vici – Blir latterlig lite spilt i finalen, men her skal man være litt på vakt. Den har nå fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og storformen er rett rundt hjørnet. Nå sist så havner den LANGT bak etter utur innledningsvis fra et dårlig spor. Gjør en helt strålende siste 1200m, og oppløpet er også meget bra. Vi har 12,9 s 500m med krefter igjen. Nest sist fra samme spor så løste den meget skarpt ut, og løser den slik ut her, ja, da kan det kanskje bli tet. Skulle den komme seg foran så tror vi på en BRA mulighet, og det gjør vi for en hest som altså omtrent ikke blir spilt…

Annonsebilag