Untersteiner herjer i lunsjen


Johan Untersteiner, her bak BBS Sugarlight, har flotte sjanser i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Johan Untersteiner, her bak BBS Sugarlight, har flotte sjanser i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Sjokk som spurtet storstilet sist! Frekkis med rå sisterunde sist! Uspilt smellkaramell som er bedre enn rad... Vi er klar for en smakfull lunsj!

Sportspills meny tirsdag:
V5 Klosterskogen: Nye godsaker er pågang til lunsj
V65 Forus:
Bjaanes ser seg ikke tilbake
V64 Gävle:
Banker med drømmeoppgave
Oddstips 1: Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2:
Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 1: Arsenal har ikke noe valg
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen.

Når det gjelder dagen i dag så er det Åby som er først ut, og deretter venter det lunsj på Klosterskogen. Om kvelden så er det V65 i vente på Forus, samt V64 fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Östersund mandag så ble Kirkou (3-valg / 12,1%) servert som en godbit. Vår lille V4-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.216 betalte ut Kr.674,-. DD-forslaget vårt på seks rekker suste også inn, og vårt minste DD-forslag betalte ut fine Kr.1 243,-

På Åby tirsdag så gir vi gass påny, og kan by på følgende:

V4-1 : 5 Preludio As (4,9%) – Vi stoler ikke helt på megafavoritten i innledningen, da vi ikke ble imponert av den sist. Draget vårt kom ut etter en liten pause sist, og den så skikkelig bra ut for dagen. Spurter storstilet når den får lukene inn på oppløpet, og den varslet fakta vinnerform. Skulle den være ytterligere forbedret med den blåseren i kroppen så gjør den seg ikke bort i slike omgivelser som dette. PASSES!

V4-2 : 11 Thaitec (17,6%) – Kom ut etter pause sist, og den så helt enorm ut for dagen. Leverer en tung avslutning, og den har altså bare meget gode Breidabliks Nubbe foran seg i mål. Viser 12,3 s 1000m / 10,9 s 400m med krefter igjen, og den fikk to pluss i kanten av oss. Har normalt sett gått frem med dette løpet i kroppen, og den burde duge i massevis til lunsj. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Si See Sea (15,3%) – Har ikke fått det helt til på slutten, men dette er en bra hest for klassen, og en finere oppgave enn dette kan den knapt nok få. Johan Untersteiner er opp på sin springer før tirsdagens oppgave, og den MÅ tas på alvor. Han mener at Si See Sea kan en 11-tid med tempo, og da sier det seg selv at den dukker opp helt der foran. OBS! 10 Bahama Mama (4,4%) – Er bedre enn raden, og den feilet med krefter igjen sist. Står her NYDELIG til for å smyge med, og det er en hest som duger i massevis på fart. Nå kan det være duket for revansje, og dette er skrellbudet vårt i løpet!

V4-4 : 7 Yippie Chic (24,7%) – Vidåpen finale eller er det bare slik at favoritten innfrir!? Yippie Chic har nemlig løftet seg en hel del på slutten, og den var solid til seier sist via 14 s 1000m. Blir disponert offensivt i overkommelige omgivelser nå, og innfrir!? Vi iler til med førstevalget i det som ellers er et åpent løp.

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!