Untersteiner innfrir med norgeskjenning


Peter Untersteiner kusker dagens tyngste favoritt i lunsjen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Peter Untersteiner kusker dagens tyngste favoritt i lunsjen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Norgeskjenning bankes! Supersjokk med form som er milevis bedre enn rad! Nye lunsjgodbiter er pågang fra Sverige! Du tar vel rygg på snadderet?

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Frekk banker i vrien lunsj
Dobbel V5 Bergen: Storetvedt med sprek nykommer
V65 Øvrevoll: Jackpot med herlig V65
Oddstips 1: Hafnarfjordur er ingen spøk
Oddslangskudd: Godset trenger ikke å vinne
Midtukekupong: Strålende norske utgangspunkt
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En meget spennende helg er i vente, og vi gleder oss mest til det som skal skje på lørdag! I Harstad skal det nemlig kjøres V75 for første gang, og ekstra spennende blir det når det også er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet! Vi i Nettavisen har satset tungt mot Harstad, disse hestene kan vi, og vi gleder oss stort til løpene på lørdag. Vi kommer selvfølgelig med FYLDIGE tips til banen i Nord, og de vil bli lagt ut i løpet av fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En spennende torsdag venter, og dette er dagens meny:

Kl.12.20 - Vaggeryd (V4)

Kl.13.30 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V5-A)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65 med jackpot)

Kl.20.00 - Bergen (V5-B)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norgeskjenningen Mc Steamy (V4-2) kommer ut etter en liten pause, og vi går ALL IN direkte. Er klassen bedre enn dem som den her møter, og den burde ta dette hjem selv om den skulle havne utvendig leder.

Vi skal ellers til lukene med følgende objekter:

V4-1 : 2 Mauquenchy M.H. – Helskummel innledning hvor kvaliteten ikke er spesielt bra. Ideen vår ser ut til å bli helt uspilt, men her skal man være på vakt. Vi snakker nemlig her om en traver som er milevis bedre enn raden. Alt ble feil sist, mens den gikk klart bra nest sist uten at det heller klaffet da. Tredje sist blir den sittende bom fast bak gode hester. Har vinnerform i kroppen, og her er det såpass billig imot at sjansene skal være gode. SE OPP!

V4-2 : 7 Mc Steamy – Er totalt overlegen på kapasitet. Har mistet travet tilslutt de siste gangene, men den har ikke gjort noen dårlige løp. Nest sist feiler den i fra seg en 11-tid over 2100ma… Her burde den bli sluppet tidlig til tet, og da er selvfølgelig dette løpet kjørt. Vinner trolig lett selv om han skulle havne utvendig leder også. Motivert storfavoritt.

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 10 Amazing Life – Har bra form i kroppen sin, og den skal følges med argusøyne mot denne gjengen. Fikk sjansen for sent sist, og den var ikke helt tom over mål da. Den så veldig fin ut for dagen. Klaffer det bare litt på veien torsdag så burde den være med helt i fremste rekke, og den må ikke undervurderes. Prøves som en frekkis i et vidåpent løp.

V4-4 : 4 Tequila F. – Tre hester høyer seg litt over de andre, og her var det nesten hips om happ på hvem vi plasserte først av de tre vi har i tankene. Ideen var nok ikke helt på topp sist, og den fikk maks. Var dog ute mot hester som Comte Du Pommeau/Sorbet, og den ble trykket ned til 6x i totoen. Her er det billigere imot, den står spennende til på strek, og den MÅ PASSES!