*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Utfordrende lunsjomgang

Ove A Lindqvist kjører vår frekke DD-banker på Hagmyren denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Meget bra info på en hest som har under 5% på seg! Frekk DD-banker! En utfordrende lunsj venter, og vi jakter store V4-kroner!

Fra Momarken tirsdag 9. juni ble det servert knallsterke tips i V5-spillet! Shiraz JC (4-valg) var med på kun to hester på den lille-bongen. Tarndon (4-valg) ble servert som vår ide i monteløpet mot en av dagens tyngste favoritter. Vårt lille forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut flotte Kr.3 796,-. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt PRAKTFULL HELG i vente, og dette er den fineste helgen i året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene på Bjerke litt senere denne uken.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Hagmyren denne torsdagen venter en UTROLIG SPENNENDE V4-omgang, og dette er en meny som det tok litt ekstra tid å få gjort ferdig. Flere godbiter er pågang! Sjekk ut følgende:

V4-1 : 8 Halvard K. – Er 4-åring under en klar utvikling, og den er spennende i innledningen. I Sleipner Cup finalen nå sist så går den fakta veldig bra etter galopp, og vi har 25,7/1400m på den etter feiltrinnet. Da var den ute mot helt andre hester enn hva den møter her. Nå har den fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og det har nok uansett gjort godt. Om det ikke skulle bli helt feil på veien så forventer vi at den dukker opp på foto, og med tanke på at det er fin odds på den så må vi bare prøve oss!

V4-2 : 3 Piedmont – Har nå kommet i gang med sesongen, og den er på vei mot formen. Nå sist fikk den et tøft opplegg, og feiler da som slått på oppløpet. Man skal dog være klar over at den feiler i fra seg en tid på ca 14,8/14,9-2140m, og det er bra etter et såpass tøft opplegg. Har den løftet seg ytterligere til denne oppgaven så er den helt sikkert med å kjemper om seieren. OBS!

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V4-3 : 13 Chip Storm – Har gjort det veldig bra i monte, og det er ikke veldig ofte den starter i vanlige travløp. Sist den gjorde det var på Bergsåker i V75’en 6. desember 2014. Avsluttet den gangen fint i kulissene mot blant andre Coldtown… Kommer nå ut med flott form i kroppen, den får en topp kusk opp i Ove A. Lindqvist, og motstanden er av det svært overkommelige. VÅRT FØRSTEVALG!

V4-4 : 2 Harlekin Sign – Hadde kun 2% av innsatsene på seg når vi la ut denne saken, og det mener vi er «galskap». Vi snakker nemlig her om en veldig fin 3-åring med flott kapasitet. Nest sist på Solvalla så går den ordentlig bra etter hinder på veien, og vi har 12,5 s 600m på klokken med litt krefter igjen. Nå sist så går den også fullt godkjent, men var ikke like skarp som nest sist. Har vært litt syk etter det siste løpet, men skal nå være tilbake på sitt beste. PRØVES SOM ET SUPERSJOKK FRA SVÆRT GUNSTIGE BETINGELSER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.