*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Utfordringer til lunsj

Johan Untersteiner kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Åpen lunsj uten de helt store stjernene! Vi spiller bankerfritt, og velger å gardere dagens største favoritter! Flying start på uken!?

14.09.15 18:46

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Jackpot med Blekkan i hovedrollen
Oddstips 1: Oppturen fortsetter for Brann
Oddstips 2: West Ham til å bli lei av
CL-gruppe: Vurderinger av gruppe G og H

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) fikk fullklaff på Bjerke søndag og betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget og 4,7 prosenteren 9 Thai Goodwill var med på kun fire hester i V75-3.

I tillegg ble det klaff for 26 andelslag på Eksperten:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller uten banker i dagens V4-omgang fra Kalmar, og dette er våre objekter:

V4-1 : 1 Britt Palema – Rader ikke akkurat opp, men denne føler vi uansett er VELDIG motivert i innledningen. Gikk godkjent i steintøffe omgivelser i DK sist, og her er den mye billigere ute. Kan åpne om man ladder med den, og blir den bare ikke fast så skal sjansene være fine. Vi dobler dog bongen med en formtoppet 5 Jackie Bowler.

V4-2 : 6 Hank Von Håleryd – Vinner normalt sett dette om den bare kommer seg rundt uten noe tull. Har dog feilet 8 av 15, og den er altså ikke helt til å stole på. Var bunnsolid i nederlaget nå sist, og formen er det ikke noe å si på. Johan Untersteiner opp liker vi, og den skal stå først på ranken. Skulle den imidlertid feile, ja, da er dette løpet åpent.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 4 Stay Free – Har et helt riktig løp foran seg denne mandagen, og den prøves som et frekt drag! Gikk klart godkjent som treer sist, og den noterte også ny bestetid. Motstanden her skremmer ikke, og fortsetter den sin fine fremgang så kan dette gå. Dog må løpet garderes da kvaliteten ikke er den beste…

V4-4 : 5 Biggles GG – Har vist storform, og den ligger virkelig i skorpen. Nå sist var den meget tapper i nederlaget, og vi gav den et klart pluss i kanten. Er flink fra start, og skulle den kanskje komme seg foran her, ja, da skal dem få slite med å plukke den ned. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag