*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V4-godbiter til lunsj

Carl Johan Jepson er aktuell i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Axevalla byr på en interessant lunsj tirsdag, og igjen er det store felter å bryne seg på. Vi spiller uten bankere, og garderer bredt opp i de to siste løpene.

28.03.17 11:34

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V65 Momarken: Nye utfordringer på Momarken
V64 Jägersro: Untersteiner har V64-bankeren
Oddstips 1: Ødegaard & co. blir kraftig undervurdert
Oddstips 2: Argentina opplever et fraværsmareritt
Oddstips 3: Brasil kan bli VM-klare
Oddstips 4: Kroatia hviler flere nøkkelspillere
Tabelltips Eliteserien: Slik tror vi det ender
Tabelltips Brann: I år ryker superstatistikken

Ny dag, nye muligheter! En herlig tirsdag venter, og i dag er det Sverige som er først ut. Her blir det lunsjtrav på Axevalla, og V4-omgangen starter opp kl.12.20. Om kvelden blir det V65 på Momarken med start kl.18,50, før dagen avrundes på Jägersro. Her skal det kjøres V64, og løpene er i gang kl.19.25.

Lerum med herlig V65-treff i Boden 25. mars!
Vi kom ikke helt til mål på de flate bongene i Boden denne kvelden, men systemene satt som de skulle (fire andeler a Kr.1 000). Begge våre systemer suste inn på Eksperten, og de betalte ut hele Kr.62 119 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye sterke tips ble servert i Bergen 23. mars!
Det ble ny opptur for våre tips til Bergen Travpark denne torsdagen! Nettavisens lille V65-forslag på Kr.240 betalte ut fine Kr.1 717,-. Her banket vi blant annet 2-valget Tinn Jerker. I V5-spillet ble det også fullklaff for det minste forslaget, og her var innsatsen Kr.200,-. Her kunne man hente ut Kr.2 459,-.

PS! Vi har åpnet året på Bergen Travpark meget bra, og vi har allerede vært med på et par saftige oppturer! 23. februar innfridde Super Strong (17%), og Arthurian Hanover (9,9%) som deilige godbiter. På Eksperten ble det fullklaff for to flate bonger (fire andeler a Kr.500), samt to systemer (fire andeler a Kr.1 000). Utbetalingen ble meget fine Kr.21 672,-. Høydepunktet hittil i år på Bergen Travpark, kom 26. januar, hvor vårt V5-forslag på Kr.960 betalte ut storfine Kr.154 431,-.

Alt satt på Forus 21. mars!
Det ble NY suksess for de som tok rygg på undertegnedes tips på Forus denne tirsdagen! Absolutt alt satt, og Nettavisens lille V65-forslag på Kr.192 betalte ut Kr.2 084,-. I V5-spillet betalte Nettavisens lille bong på Kr.192 ut Kr.887,-. Tar du rygg på undertegnedes Forus tips?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble alt annet enn enkelt i lunsjen mandag, og vi greide ikke å løse den V4-rebusen. Axevalla står for dagens V4-omgang, og igjen er det altså store felter med mange vinnerkandidater som venter. Nå kan vi by på følgende:

V4-1 : 15 Stuck On Joe – Ser helt enorm ut for tiden, og dette er en traver med superform i kroppen. Den ble sittende bom fast som klink vinner nest sist, mens den spurtet storstilet i kulissene etter hinder på veien sist. Det lange oppløpet på Axevalla passer perfekt, og den skal ikke bli enkel å stå i mot tilslutt. SPILLES!

V4-2 : 13 Now Or Never Flair – Er en kanon, og feilfritt blir den bli meget vrien å stå i mot. Vant sprettlett sist, og den gikk et enormt løp etter galopp nest sist. Kan helt sikkert 13/2140ma, og vi tror ikke den taper dette feilfritt. Motivert favoritt, og den skal stå først på ranken.

V4-3 : 8 Super Photogenic – Vidåpent løp, og det er ikke mange helt sjanseløse her. Vår ide er noe bedre enn raden, og den fullførte klart bra nest sist. Er ikke stabil, men feilfritt går ingen klar i et løp som dette. Her er det et offensivt opplegg som gjelder, og klaffer det på startsiden så er den HELAKTUELL. SPILLES!

V4-4 : 12 Lexington Hall – Kom ut etter pause sist, og den gjorde et sterkt løp direkte. Greide riktignok ikke å plukke ned gode Dino Baggio, men den fullførte bra, og vi gav den et klart pluss i kanten. Kan ventes forbedret til denne oppgaven, og med litt tempo feller den fort alt tilslutt. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag