*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V4-godbiter til lunsj

Erik Lindegren er aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åpen omgang uten de helt klare bankerne. Vi har jobbet frem flere godbiter, og her skal vi være med å kjempe om en ordentlig opptur!

23.01.19 19:06

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V75 Bjerke: Herlig Bjerkekveld i vente
Tippetips:
En ren formalitet for City
Oddssingel Copa del Rey: Barcelona tåler et tap uten Messi
Oddssingel håndball-VM: Ungarn gir Norge kamp
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum med nye supertips - Kr.392 ble til Kr.10 512 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus denne tirsdagen var det i V5-spillet vi gjorde det skarpt, og den mellomste bongen på Kr.392 betalte ut knallfine Kr.10 512,-. SUPERSJOKKET Himalaya (5-valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share (6-valg - 9,6%) som vi trodde hardt på!

Lerum med kanontips i V75-spillet til Örebro 20. januar!
Tipsformen til undertegnede holder seg på et bra nivå, og vi holdt nesten på å gjøre det helt store under V75-omgangen søndag. Etter at jeg ikke var fornøyd med tipsene på Bjerke lørdag var det derfor deilig å slå tilbake allerede dagen etter. Bongen til undertegnede på Kr.960 fikk dog kun tre seksere, men trøstegevinsten ble mildt sagt SOLIDE Kr.14 736,- Sato innfridde som dagens HERLIGE V75-banker, mens godbiter som Icanhearyou og Omay Southwind stod først på ranken!

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar! Var du med på moroa?
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens bong på Kr.360 med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige Kr.3 553 om man hadde tatt rygg. Du går vel ikke glipp av undertegnedes tips i Boden?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle disker opp med en svært spennende lunsjomgang onsdag, og dette er en omgang med et bra potensial. Ingen klare bankere, flere løp av slett kvalitet, og dette burde gi OK betalt. Vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 10 Melizza – Et ELENDIG løp når det gjelder kvalitet innleder, og dette trenger ikke å være helt lettløst. Vår klare ide gikk 17,9 fra dødens i debuten, og akkurat noe slikt har ingen i dette løpet vært i nærheten av. Kommer nå ut etter pause, men leverer den som sist, ja, da må sjansene være fine. 6 Atheist – Har aldri startet, og den er altså 3-år. Mammaen har fått frem Somersault Sally , og det skal bli spennende å se om hun kanskje har fått frem en ny bra hest her. Tas med tidlig på mistanke.

V4-2 : 10 Miranda I.S. – Et nytt veldig svakt løp, og igjen et løp som det kan være smart å gardere bredt i. Det soleklare objektet for oss møter en veldig overkommelig gjeng nå, og den er dessuten bedre enn raden. Ble sittende bom fast som fulltanket nest sist, mens den ble grovt hindret sist. Emilia Leo opp er spennende, og fra et nydelig spor på tillegget setter vi på varsellampene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 11 Gärdsjö Mynta – Er MYE bedre enn raden, og klaffer det bare litt fra tillegget så dukker den normalt opp på foto i et løp som dette. Nå sist feilet den ca 850m fra mål, men kom formidabelt tilbake, og den hadde nok vunnet uten galoppen. Er med garanti en av de beste på ren kapasitet, dyktige Rikard N. Skoglund kjører, og denne frekkisen er verdt et forsøk mot storfavoritten.

V4-4 : 9 Garmin B.J. – Er egentlig en KANON i grunnlaget, og vi er veldig inne på at den bare vinner om den leverer på sitt beste. Gikk et helt strålende løp etter en grov startgalopp sist, og den varslet form etter pause. Er muligens ytterligere forbedret med den blåseren i kroppen, og det skal bli spennende å følge denne videre. BANKES FREKT PÅ DD!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.