V4-lunsj med Goop i hovedrollen


Björn Goop er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Björn Goop er aktuell i dagens V4-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dagens beste spill bankes på DD! Et mulig supersjokk går helt under raderen... Er det kanskje duket for en herlig lunsjfest onsdag?

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke: To bankere i herlig jackpotomgang
V75 Momarken:
Enorme summer i spill på lørdag
Tippetips
: Herlig midtukekupong i vente
Oddstips 1 CL: Barcelona med stø kurs mot kvartfinale
Oddstips 2 CL: Bayern München kan ta det med ro
Oddstips Serie A: Juventus sier takk for følget
Nettavisens tabelltips: Slik ender Eliteserien - ifølge oss

Årets første riktige SUPERUKE på travet er kommet godt i gang, og her er det spekket med høydepunkter! Det største høydepunktet skjer naturligvis lørdag hvor det er en INTERNASJONAL V75-JACKPOTOMGANG på Momarken. Her ligger det enorme 17 539 688 ekstra i sjuerpotten. MERK: Løpene starter kl.16.20 denne lørdagen. Allerede i dag på Bjerke er det imidlertid JACKPOT i V76-spillet, og her finnes det 1 185 655 ekstra i sjuerpotten. Som om ikke dette var nok så er det også JACKPOT i V75-spillet til Gävle søndag, og her er sjuerpotten fylt opp med 3 207 611 ekstra! 

Lerum med supertips på V75 i Sverige 4. mars!
Undertegnede serverte knallsterke V75-tips til løpene på Umåker søndag 4. mars! Tzarina (2-valg / dobbelt a-valg), Tangen Haap (2-valg), Dusktodawn Sisu (vår V75-banker), Rorri Bris (3-valg), og Rally Funny (4-valg / vår DD-banker) stod alle først på ranken! Vårt mellomste V75-forslag på Kr.864 satt som et skudd, og betalte ut meget solide Kr.30 705,-.

Når kommer V64-suksessen i mars?
Untertegnede har startet V64-året på en bra måte. I januar kom høydepunktet den 23. januar på Solvalla hvor V64-bongen på Kr.960 betalte ut solide Kr.23 024,-. På Jägersro 13. februar var det duket for en ny opptur, og det var systemene våre det klaffet for her. Vårt største system (fire andeler a Kr.1 500) betalte ut Kr.18 259, mens vårt litt mindre system (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.17 554,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Björn Goop dukker opp i lunsjen denne onsdagen, og da pleier han å kamme med seg en seier eller to. Dagens beste spill er det Bjørn Goop som kjører, og den ser fakta ikke ut til å bli noen favoritt. 1 Othello Brodde i finalen må ha en STOR mulighet til å lede hele veien, og vi banker den småfrekt på DD! Sjekk ut følgende:

V4-1 : 8 Tore – Har kun gjort 28 starter, og den er altså blitt 9 år. Er dog en traver som pleier å være med i fremste rekke når den starter, og den varslet full form sist. Kom da via tredjespor med langt frem ca 800m fra mål, og den fullførte fint på en knallgod tid. Er svært billig ute når det gjelder motstand nå, og det må dreie seg om en flott mulighet. Motivert favoritt.

V4-2 : 6 Enjoy My Doll – Er veldig variabel, men det er en GOD hest i forhold til det grunnlaget den har på konto, og den blir skummel for noen og enhver om den leverer på topp i et såpass billig løp som dette. Offensive Magnus Jakobsson opp passer normalt perfekt på en slik type hest, og det er nå den skal spilles. Blir nemlig ikke tatt på alvor, og det mener vi er dønn feil. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Global Unprotected – Viste fint talent i de fire løpene den gjorde i fjor, og den gjør altså en meget spennende årsdebut her. Har et latterlig lavt grunnlag målt opp mot kapasitet, og vi tror på en SOLID mulighet direkte. Selv om formen kanskje ikke er på topp i årsdebuten så rekker normalt denne langt uansett. MÅ BARE SPILLES!

V4-4 : 1 Othello Brodde – Hadde 16,9% av innsatsene på seg, mens favoritten, Chip Bourbon, hadde 34,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. Det mener vi er dønn feil, og tror HARDT på Othello Brodde. Gjorde comeback etter at vintertreningen var gjort unna sist, og vi likte det vi fikk se. Ble sjenert til galopp i den første svingen, men gikk 15,0 s 800m etter galoppen, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Går 16,5 fra strek, og vi tror IKKE at den taper dette om alt går riktig for seg. BANKES PÅ DD!