V4 med norske vinnersjanser

Bjørn Steinseth kjører en av våre luringer i lunsjen torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Steinseth kjører en av våre luringer i lunsjen torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bare best, og feller favoritten i innledningen!? Mye forbedret i ny regi, og nå skal favoritten få svi! Godbitene er klare fra Årjäng. Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny torsdag:
V65 Jarlsberg: Gundersen presenterer ny kanon
Lunsj-V5 Bergen: Stortalentet bankes
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball:
Sjekk ukens oversikt

En helt strålende dag er i vente, og høydepunktet, ja, det skjer i Sverige hvor det skal kjøres en EKSTRA V75-omgang. Sprintermesteren er hovedoppslaget på Halmstad, og her får man igjen stifte bekjentskap med fantastiske Nuncio. Hele 18 millioner ligger å venter på en alenevinner, og vi byr på flere godbiter som fort kan rydde litt opp i kuponghaugen! 

HER FINNER DU DAGENS V75-TIPS

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt strålende V4-omgang venter fra Årjäng torsdag. Vi har en rekke norske hester med, og noen av disse kan overraske våre svenske venner!

Her er dagens objekter:

V4-1 : 12 Miss Conway – Er helt sikkert feltes beste hest, men sporet er selvfølgelig ikke noe pluss. Får den dog litt tempo her, ja, da skal den bli utrolig vrien å stå imot tilslutt. Nå sist var den på vei til å gjøre et toppløp, men fikk melkesyre pga en løs bane den siste biten, og den feilet vekk en klar andreplass som knapt slått oppunder mål. Kan nok litt under 13 på distansen på en kjapp bane, og det er det ikke mange her som straffer. SPILLES!

V4-2 : 2 Giant Star – Har famlet i blinde over en periode, men nå virker den endelig å være på riktig vei. Var god i nederlaget sist, og den ble da kun plukket ned av en såpass kapabel hest som KLM Glorious. Tiden den dagen kan man bare se bort ifra da forholdene være dårlige. Her står den nydelig til, og det at den også får pisken med seg er spennende. Prøves som et frekt drag i dønn riktige omgivelser. OBS!

V4-3 : 7 Listas Maraboue – Er ikke den beste hesten i feltet, men den er likevel spillbar nå. Burde nemlig komme seg gratis foran, og vi blir ikke veldig overrasket om det blir 17-18 den første runden. Da skal feltes beste hest, 10 Ritzo, være enormt bra for å plukke den ned. Når det gjelder Listas Maraboue så er den veldig forbedret i ny regi, og nå sist gikk den 13,5 s 800m. Gangen før var den helt overlegen fra dødens. Kan nok på 15-tallet over denne distansen på en bra bane, og den tas med på alt!

V4-4 : 12 Mjølner Fokus – Uten galopp så er vi sikker på at dette er feltes beste hest. Den har møtt bedre hester enn dette tidligere, og det er et løfte som kan være noe for de litt større løpene senere i høst. Nå sist avsluttet den som en vind, og den gikk helpigg i mål med alle kreftene sine igjen. Står dumt til spormessig, men får den flyt, ja, da duger den alle dager i uken. SPILLES!