Vi byr på et mulig superobjekt til lunsj


Ulf Ohlsson er svært sentral i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson er svært sentral i dagens V4-omgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Dannero byr på en interessant V4-omgang torsdag, og her skal vi være med å kjempe om en ny opptur i lunsjen! Gå ikke glipp av et mulig superobjekt...

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V5 Drammen: Nye utfordringer i Drammen
V65 Bergen: Frekk V65-banker fikser opptur i Bergen
V64 Åby: Dobbel V64-jackpot med 1,5 millioner ekstra
Oddsdobbel 1: Rosenborg kan alltid score
Oddsdobbel 2: Everton og Koeman kan få trøbbel i Italia
Oddssingel:
FC København er klart svekket
Odds Europa League: Vi byr på noen frekkiser

En meget spennende torsdag venter, og her er det mye å glede seg til. Allerede kl.12.20 er det duket for V4-lunsj til Dannero. Kl.13.40 blir det så V5-lunsj i Drammen. Bergen Travpark byr på en av årets beste V65-omganger kl.18.50, før Åby avrunder med en heidundrende DOBBEL V64-JACKPOT kl.19.25. Her ligger det hele Kr.1 551 147 ekstra i sekserpotten.

Herlig fullklaff på Bro Park 12.september!
Våre galoppeksperter jobber på høytrykk, og tirsdag var det duket for en herlig gevinst for de som kjøpte seg inn i V5-systemet vårt på Eksperten (fire andeler a Kr.750). Systemet satt nemlig som spikret, og betalte ut hele Kr.62 044,-. I V4-spillet samme dag ble det også fullklaff for Nettavisens forslag til Kr.960. Her kunne man hente ut meget fine Kr.3 770,-.

DD + V5-fest på Jarlsberg 12. september!
Det ble alt annet enn en lett DD-omgang på Jarlsberg tirsdag. Supersjokket Frier Birk (7-valg) kombinert med Ny Komet (3-valg) ble vrient for folk flest, men ikke for de som tok rygg på undertegnedes tips. Frier Birk var nemlig med på to hester i DD-1, mens Ny Komet var med på tre hester i DD-2. DD ble altså ranket ut på kun 6-rekker, og vårt minste forslag på Kr.180 betalte ut Kr.3291,-. Vårt største forslag på Kr.360 betalte ut Kr.6 582,-.

Det ble også fullklaff på undertegnedes V5-forslag til Kr.480 denne dagen. Her spilte vi dobbeltbanker på Voje Jerv + Frier Birk, og for de som tok rygg her, ja, de kunne hente ut Kr.3 825,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lunsjtipsene våre har nok en uke satt veldig godt, og fra Bergsåker mandag ble det fullklaff for undertegnedes V4-bong på Kr.480. Den betalte ut fine Kr.2 557,-. Tirsdag stoppet utbetalingen på Kr.100, og det var ikke så mye å skryte av. Dog ranket vi DD ut på kun en rekke, og godbiten Micro Vic (2-valg) var vårt klare førstevalg.

Til Dannero torsdag jakter vi ny opptur, og nå skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Falkon Bris – Her er det mye formløst med, og da byr vi heller på en traver med flott form i kroppen. Falkon Bris hadde vi feelingen for sist, men da ble den plukket ned oppunder mål. Gangen før var den strålende opplagt fra dødens. Er tøft ute grunnlagsmessig nå, men form slår klasse, og fra dette sporet kan det fort dreie seg om tidlig tet og slutt. SPILLES!

V4-2 : 1 Johnny B. Kemp – To hester skiller seg klart ut her. Johnny B. Kemp ble sittende fast i kulissene sist, og formen er nok ikke så verst. Kan lede løpet rundt om skulle kusken velge tet. Har dog ikke alltid vært like modig fra tet, og vi blir derfor ikke sjokket om 2 Order By Keeper kan bli sluppet til tet. Order Be Keeper er blitt knallhardt matchet på slutten, og går her ned flere klasser. Får denne tet, ja, da tror vi bestemt at løpet er over.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 11 Thed Ty Tazz Zet – Her er det åpent, og det kan skrelle til. Draget vårt blir fakta ikke tatt på alvor, og når dette tipset ble lagt ut hadde den kun 5,5% av innsatsene på seg. Det mener vi er helt feil, og velger å stormvarsle. Vi snakker nemlig om en hest i sin absolutte toppform, og den gikk helt enormt etter hinder på veien sist. Ble tatt bort av en galopperende hest på siste bortre i det nevnte løpet, men den kom voldsomt tilbake, og på klokken stod det 10,5 s 600m med krefter igjen. Klaffer det bare for kusken så må denne være spennende, og den er opplagt verdt et forsøk som en herlig frekkis!

V4-4 : 10 Trippa Undan – Et monteløp avrunder dagens lunsjomgang, og her er favoritten veldig motivert. Emilia Leo er den klart beste rytteren i feltet, og Trippa Undan er nok også den beste montehesten i feltet. Kommer til start med bra form i kroppen, og den var klart godkjent mot gode hester sist. Her er det med få unntak billig i mot, og på den lille bongen står Trippa Undan alene.