*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi er klar for ny lunsjfest

Bjørn Goop er meget aktuell i dagens lunsjomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Dagens mest spennende objekt står på under 10%! Få også med deg vårt frekke bud i finalen! Onsdag jakter vi nye fremganger på Åby!

23.12.15 08:08

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V76 Bjerke:
Tom Erik Solberg regjerer på Bjerke
TV-kampene: Slik ser du fotball i høytiden

Ny suksess på Leangen! Var du med på oppturen 21. desember?
Det ble ikke helt lettløst på Leangen denne mandagen, og det var duket for saftige kroner i V65-spillet. Vårt ene system på Eksperten, Leirvågfavorittspill 5 (Fire andeler a' Kr.1 000), suste inn, og betalte ut fantastisk flotte Kr.125 689,-. Vi gratulerer så mye.

I V5-spillet satt Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.480 som spikret. Storskrellen Hot Sensation (9-valg) var streket av på syv hester. Utbetalingen her ble meget fine Kr.8 320,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra Kr.1000 (10x100/4x250/5x200) til Kr.2000 (4x500) suste inn! Disse lagene het Lerums lekreV65, og betalte ut fra Kr.24 415 til Kr.24 739,-. ALL IN bongen med en innleveringspris på Kr.1470 (4x373) suste også inn, og den betalte ut Kr.37 166,-. Nettavisens store bong med en innleveringspris på Kr.1 470 satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele Kr.24 739,-

Mandag 28. desember venter en gedigen V75-omgang fra nettopp Momarken. Rolf Lerum er din veileder, og under kan du kjøpe deg inn på bonger som han har satt opp i jakten på millionene:

På Bjerke tirsdag ble det lunsjfest for våre kunder! Samtlige V5-forslag satt, og Nettavisen sin lille bong, med en innleveringspris på Kr.252, ja, den betalte ut fine Kr.2 751,-. Supersjokket Yke Q. Cumber (Sistevalget) var med på kun tre hester i V5-4, den passerte mål med krefter igjen bak storfavoritten Sweet Vacation, og hadde den vunnet, ja, da hadde utbetalingen blitt over Kr.10 000,-. Også den var med på samtlige bonger!

I lunsjen på Åby onsdag byr vi på følgende:

V4-1 : 6 Scissors (40,2%) – Det er en ekstrem forskjell på hestene i innledningsløpet, og flere av disse er helt sjanseløse. Scissors som debuterte for Bjørn Goop sist er en av to/tre som maks kan vinne. Scissors viste en herlig skalle sist ved å knipe seieren. Var kanskje ikke 100%, men den var uansett mer enn god nok til å vinne på en bra tid. Er kjapp i vei, og her ladder nok Goop til. Har en flott mulighet. PS. 2 Blue Diamond AS (16,1%) – Er det opplagt motbudet. Gikk en sterk opphenting etter galopp sist, og den gjør et bra første løp for den nye treneren. Vi ville dog sett den noe bedre aksjonsmessig, men den duger uansett her. To hester gjør opp!

V4-2 : 7 Do You Believe (6,8%) – Gjør en klart bra debut for Veijo Heiskanen nå sist, og det er ikke noe å si på at den blir tatt ned av tøffingen Te Freddo Knick den siste biten. Banen var krevende, og tiden må sees litt i lys av det. Den blåseren skal uansett bare ha gjort godt, og glem ikke at vi her snakker om en traver som fjerde sist satt bom fast med alt igjen på 11,9. Veijo er en mester på å forbedre hester, og vi kan ikke gjøre annet enn å varsle for denne kapable traveren. KAN OPPLAGT VINNE DETTE MED FLYT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 6 Montreal (26,5%) – Gjør et klart bra løp sist, men trengte nok uansett en blåser etter en liten pause. Ventes forbedret til denne oppgaven, og motstanden her er ikke akkurat veldig hard. Taklet å gå med sko sist, og selv om det ikke er noe pluss så går det OK. Distansen tirsdag liker den, og den er verdt et forsøk nå.

V4-4 : 11 Winner Vang (14,7%) – VIDÅPENT! Draget vårt er egentlig bare en av flere, for ingen av disse er til å stole på. Objektet vårt kommer ut etter en liten pause, og den har gjort OK løp i Danmark. Her møter den på en mildt sagt billig gjeng, og er den bare sånn noenlunde etter pausen, ja, da duger den i massevis her. OBS!

OBS! Ekstra V75-omgang onsdag med over 25 millioner i potten! Rolf Lerum har godbitene klare. Under kan du kjøpe deg inn V75-bongene som kan gjøre deg til millionær dagen før dagen!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag