Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Bro Park: Vidunderlig jackpotkveld på Bro Park
V5 Drammen:
Overlegen lunsjbanker i Drammen
V65 Bergen: Topphest gjør kort prosess i Bergen
Oddstips: Vålerenga utnytter Storhamars suksess

Lerum disket opp med lunsjfest til Bollnäs 15. oktober!
Det ble servert knallsterke V4-tips til Sverige denne mandagen, og det meste av V4-bonger satt som det skulle. Nettavisens mellomste V4-forslag på Kr.480 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.5 634,-. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige bonger, og den dyreste av disse kostet Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Månremus innfridde som dagens banker, mens Victor Ruda (8,3%) skrellet som vårt førstevalg.

Solide tips fra Leirvåg på Leangen 15. oktober!
Kurt Leirvåg serverte igjen meget solide tips til Leangen mandag, og på Eksperten satt alt. Nå ble det ikke mer enn vel tusenlappen i V65-spillet, men i V5-spillet betalte bongen på Kr.448 ut flotte Kr.4 966,-. Du tar vel rygg på Leirvågs favorittbane? PS. Lørdag er det V65-jackpot på nettopp Leangen...

Leirvåg med solide vurderinger i V75 på Biri 13. oktober!
V75-tipsene satt bra denne lørdagen, og det ble fullklaff for flere av våre LAG PÅ EKSPERTEN. To flate bonger (fire andeler a Kr.899) betalte ut Kr.29 521 hver seg. Samtlige systemer satt (fire andeler a Kr.2 000 / fire andeler a Kr.1 000 / 20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.29 379 til Kr.34 601,-. Grislefaksen G.L. (3-valg) ble lansert som en DD-banker, og endelig ble det en storløpsseier for ulykkesfuglen til Jan Roar Mjølnerød.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En innholdsrik torsdag venter for vi som liker å spille på trav og galopp. Moroa er i gang kl.12.20, og da skal det dreie seg om en V4-lunsj til Sverige og Hagmyren. Deretter skal vi til Drammen, og her begynner V5-lunsjen kl.13.40. Om kvelden tar vi turen til Bergen, og her begynner V65-1 kl.18.55. Høydepunktet torsdag skjer på Bro Park, og da skal det dreie seg om galopp. Det er nemlig JACKPOT i kveldens V64-omgang, og det ligger hele 961 600 ekstra i sekserpotten. V64-omgangen starter kl.19.30.

Mandag gjorde vi altså rent bord i lunsjen, og vår mellomste bong på Kr.480 satt som et skudd. Her kunne man hente ut meget fine Kr.5 634,- om man hadde tatt rygg. Torsdag er vi på hugget igjen, og nå skal vi til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Castle Hall – Avsluttet klart bra etter hinder på veien sist, og den varslet form direkte etter pause. Er egentlig en veldig bra sprinter, og den har vært flere ganger nede på 12-tallet over denne distansen. Blir nå SOLID kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og får han bare lure litt bort innledningsvis her, ja, da trenger det ikke å bli veldig enkelt for storfavoritten 7 Don’t Mind Me. Castle Hall skal med på ALT! Disse to hestene skiller seg klart ut innledningsvis.

V4-2 : 2 Demex – Et lite felt, men ikke nødvendigvis helt lettløst. Her er det nemlig veldig jevnt blant de beste, og svært lite skiller dem. Vår ide har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er skikkelig pågang. Feilet seg bort fra et trangt spor i volten sist, taper en del, men viser sterke 24/1800m etter galoppen. Var ikke tom på det, og den fikk et pluss i kanten av oss. Feilfritt = da er den HET.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 12 Wutan – Er en 4-åring som man fakta holder ganske høyt hos Stall Reden. Tredje sist gikk den 11 s 800m, og landet på ny banerekord. Var så knallgod mot veldig tøff motstand nest sist, mens den sist ikke var på topp. Er nå BETYDELIG billigere ute, Reden pleier å ha hestene klar etter pause, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. Bankes FREKT i DD!

V4-4 : 10 Guli Roy – Er en talentfull 3-åring som har fått ELENDIG betalt for sin store kapasitet. Var ute i forsøk til Norsk Travkriterium sist, og den imponerte stort. Feilet da direkte, og den var 50-60m bak en såpass god hest som Nordsjø Odin 2000m fra mål. Kom så frem i dødens på nevnte hest, før den feilet fra seg en første eller andreplass i den siste svingen. Vi hadde 25,9/1700m på klokken, og gav den to pluss i kanten. Taper normalt ikke et løp som dette feilfritt, men den er for usikker til at vi kan gå ALL IN på den.