Vi har funnet en klink vinner i Boden


Ove A. Lindqvist vinner her på Harstad med Storsjarmøren. Han er aktuell under V4-lunsjen i Boden torsdag. Foto: Hesteguiden.com. 
Ove A. Lindqvist vinner her på Harstad med Storsjarmøren. Han er aktuell under V4-lunsjen i Boden torsdag. Foto: Hesteguiden.com. 

Mye står på menyen torsdag, men den internasjonale V4-lunsjen fra Boden er spillemessig veldig fin!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Europaligaen:
Oddssingel Europaligaen:
Alle mann i angrep, Frankfurt!
V75 Gävle: V75 Påskebonanza innledes i Gävle
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med stort potensial
V4-lunsj Boden: Vi har funnet en klink vinner i Boden
Oddssingel Norsk Tipping-liga: Flott odds på poengdeling
Påskekrim dag 7: Denne gangen handler gåten om fotball.

Da er det dags! I dag åpner V75-BONANZA fra Gävle. V75-omgangen starter her 19:30 ikveld. V75 Påskebonanza betyr FIRE DAGER PÅ RAD med spillet som vi elsker, V75! Omgangen som blir kjørt på Romme 21. april er hovedomgangen, og her venter en MULTIJACKPOT med voldsomme kroner å spille om. Totalt kan man spille om spinnville 160 millioner denne påsken!

Før 19:30 så er det masse trav som skal kjøres torsdag. Det hele starter opp med en internasjonal V4-lunsj fra Boden 12:20. Etter dette går vi over til Momarken, som kjører en V65-omgang med start 16:00. Det er med andre ord masse å glede seg til!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fremgangene i påsken fortsetter - over 80 000 innspilt på Bjerke 17. april!
Det var ingen som klarte syv rette i V75-spillet denne onsdagen. Kurt Leirvaag dro dog nytte av en sekser på to bonger. Han fikk gjennom to stk bonger under navnet Siste LeirvågV75Bonus (fire andeler kr 899) med seks rette og 21 femmere.  Utbetaling ble på kr 40 430 kr på hver av dem. 

Perfekt start på påskeuken - kr 1 920 ble til kr 11 130 på Jarlsberg 15. april!
Petter Kristiansen serverte FLOTTE V65-tips denne kvelden til Jarlsberg, og det ble en herlig start på påskeuken. Super Strong innfridde som en banker av stål i innledningen, og når Hearthammer slo til i finalen, ja, da var det duket for en ny deilig opptur for våre kunder. Det største V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1 920 satt nemlig som støpt og betalte ut meget fine 11 130 kr.

Siste info V75-suksess på Leangen 13. april
Undertegnede serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen sist lørdag. Det ble kun fem rette på V75-forslagene på Nettavisen, men på Eksperten ble det flott uttelling for en del andelslag. De andelslagene het Siste V75Leirvåg og samtlige hadde banker på 13 Brenne Blissi i V75-5. Hele TOLV andelslag gikk inn. Åtte av dem med innl.pris på kr 1920 (disse betalte ut 16 556 kr per stk), ett andelsla i fire andeler a kr 899 betalte ut kr 18 344, to systemspill med fire andeler a kr 1500 betalte ut 17 322 kr hver og et systemspill med fire andeler a kr 1000 betalte ut 18 665 kr. 

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Rolf Lerums V65-lunsjbong til kr 960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%) ble begge servert som deilige tipsenere.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192) suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE 4 048 kr.

Vi håper fremgangene kan fortsette nå, og vi inn i en viktig periode de neste fire dagene nå. Det skal kjøres V75 hver eneste dag, og det ligger masse millioner å venter. Her skal jobben gjøres. 

Før alt dette skal vi en tur til Boden. Torsdagen begynner nemlig opp her. En veldig fin V4-omgang venter oss, og den klinke vinneren vi referer til i tittelen kommer ut i V4-3. 

Sjekk ut følgende V4-analyser: 

V4-4: 12 Mas Capacity blir dagens beste banker for meg. Dette er en hest vi skal legge på vårt minne, for kapasiteten her er veldig høy. Fem av ni løp til nå er vunnet i karrieren. Måten Conway Hall-sønnen vant på dagens bane sist var meget imponerende. Til tross for at han ble noe truet av en konkurrent ned oppløpet, synes jeg inntrykket virkelig var fint. I dag er motstanden, slik jeg ser det, billigere enn i seiersløpet sist. Dette dreier seg om en hest som kan gjøre en hel del selv i løpene, så dagens spor er ikke noe særlig minus. Jeg tror Mas Capacity runder til seier. All in i begge spillformer. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

V4-1: 7 Weasel W.F tror jeg kan være tidlig å finne i tet her. Om hesten åpner slik han gjorde fjerde sist på Umåker, så er tetsjansene veldig fine. Weasel W.F vet jeg trener og kusk Roger Nilsson har ambisjoner med. Hesten har gjort flere fine innsatser i karrieren så langt. Spesielt fjerde sist fikk han vist litt av hva som bodde i han. Weasel W.F møtte på hyggelig hester nå sist, der det var hundre tusen i førstepremie. Innsatsen til sjette etter innvendig reise var hyggelig. Hesten gikk fint de siste 100 metrene etter åpningen. Om han tar seg tidlig til tet her så er det hesten å slå i løpet. 

V4-2: Dette er et åpent løp! Her skal vi virkelig strø på med garderinger, da vi tror det kan smelle reelt. Vi i Nettavisen har varslet for 2 Elsaonvacation noen ganger, og det har vært veldig nære på at vi har fått hesten inn. Nå sist var det faktisk en 33-oddser. Her ble Elsaonvacation annen fra tet. En god innsats, men dette er ingen blåser. En av flere som kan vinne. 

14 Global Ultimate er det jeg kommer nærmest en utgang i løpet. Hesten var strålende til tre strake seiere, før hun skuffet sist. Hoppa kommer tilbake etter en pause nå, og det blir spennende å se om hun er tilbake i form igjen. 

V4-3: 15 Juno F. Going Kronos-datteren kan vise seg å være et fint objekt her. Dette er en traver som kan vise til en hyggelig karriere. Hun har møtt på klart bedre hester enn dagens tidligere. Nå sist kom hun tilbake i løpsbanen etter en pause på rundt to år! Det ble som en gjennomkjøring. Juno F ble sliten ned oppløpet, men dette løpet bør ha gjort godt. Har 9-åringen tatt løpet sist på riktig måte, skal det være fine muligheter her. Sist var alle skoene på i gjennomkjøringen. Alle skoene kan rives i dag, rapporteres det. Frekk tipsener!